Medimagazin logo

Zoru başardılar:Dağılan yüzü, vücudundan alınan parçalarla birleştirildi

Konya'da, gittiği düğünde havaya ateşlenen silahtan çıkan kurşunun yüzüne isabet etmesi sonucu yaralanan Sıtkı Gök'e, vücudunun çeşitli yerlerinden alınan doku ve parçalarla burun, dudak, yanak, ağız ve göz bölgesine operasyon yapıldı. Gök'ün yüzü, başarılı geçen operasyonların ardından önceki görünümüne kavuştu. Sıtkı Gök, "Sevdiğim kızla nişanlanacaktık fakat yaşadığım olay sonrası ailesi buna pek sıcak bakmadı. Yüzümün gittikçe düzeldiğinin farkına vardım. Şimdi sevdiğim kızla 4 aydır nişanlıyız. Sonunda mutlu olduk" açıklamasında bulundu
Zoru başardılar:Dağılan yüzü, vücudundan alınan parçalarla birleştirildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Konya'da, bir düğünde silahtan çıkan kurşunun yüzüne isabet etmesiyle yaralanan Sıtkı Gök, başarılı operasyonlar sonrası eski görünümüne kavuştu.

AA'nın haberine göre; henüz 16 yaşındayken gittiği bir düğünde havaya ateşlenen silahtan çıkan merminin yüzüne isabet etmesi sonucu yaralanan Sıtkı Gök'ün dünyası o günden sonra adeta kabusa döndü.

AMELİYATLAR ONU HAYATA BAĞLADI

Konya Selçuk Üniversitesinde aylar süren ölüm kalım savaşı sonrası hayata tutunmayı başaran gencin yüzünde oluşan kalıcı hasar ise üniversitenin Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümünde görevli Öğretim Üyesi Dr. Osman Akdağ ve ekibinin çabasıyla zaman içinde silinmeye başladı.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesinde bir yıl boyunca vücudunun çeşitli yerlerinden alınan doku ve parçalarla burun, dudak, yanak, ağız ve göz bölgesine yapılan operasyonlar, Sıtkı Gök'ü adeta yeniden hayata bağladı.

Operasyonu gerçekleştiren, SÜ Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Osman Akdağ, silah yaralanmalarının ciddi problemler doğurduğunu, özellikle düğünlerde eğlence amaçlı kullanılmasının kötü sonuçlara yol açabildiğini söyledi.

Ateşli silah yaralanmaları sebebiyle hayatını veya vücudunun çeşitli uzuvlarını kaybeden insanların olduğunu anımsatan Akdağ, "Hastamız da gittiği bir düğünde yanında patlayan silah nedeniyle üst dudağını, gözünü, burnunun bir kısmını, yanağını ve dişlerinden bazılarını kaybetmiş. Sıtkı, o gün 16 yaşında genç bir hasta olduğu için, onu psikolojik olarak hayata adeta yeniden döndürmek adına kafa yorduk" dedi.

plastik cerrahi
Yorum (1)
Hasan Akdemir
Azme hail mi olurmuş bu çürük ten kafesi tam burada yerini buluyor.
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir