Medimagazin logo

ÖSYM, TUS ve STS için sınav giriş bilgilerini açıkladı

ÖSYM TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınav giriş belgelerini yayınladı
ÖSYM, TUS ve STS için sınav giriş bilgilerini açıkladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) 2. dönem ve Seviye Tespit Sınavı Tıp Doktorluğu (STS) 2. dönem giriş belgelerini açıkladı. 

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecek.

ÖSYM Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; 1 Eylül 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019 TUS (2. Dönem) Temel Tıp Bilimleri Testi ve 2019-STS Tıp Doktorluğu (1. Aşama) sınavında adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

Yapılan açıklamada adayların saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı uyarısı yapıldı. 

 

tus
sts
Yorum (2)
Meryem ozay
Ydus 2018 bitmesinin uzerinden 8 ay gecti hala pediatri sınav sonucları acıklanmadı, dahiliye kdogum acıklandı ancak 2 aya yakındır tercihler acılmadı, bi sınav uzerine nerde ise iki tus sınavı gececek hala yerlestirme sonuc yok, ve diger sınava 3 ay kaldı, neden bu kadar uzadıga dair veya surec nasıl olacak osym basta olmak uzere yetkili kurumların acıklama yapilması rica ederiz
2
Cevapla
DR
Neden acıklanmadı doktor hanım cevabı cok acık ve net bızım çıkar ve menfaatcı meslektaslarımız yüzünden tabıkı. Kımının zorunlusu bıtecek kımı eşının suresının dolmasını beklıyor. kımısı yanlış yaptıgı soruları ıptal ettırerek one gecmeye calısıyor ondan.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir