Medimagazin logo

Yeni Nesil TUS Eğitim Platformu TUSmedline açıldı

Türkiye Klinikleri'nin Yeni Nesil TUS Eğitim Platformu TUSmedline açıldı. TUSmedline paltformu ile uzman eğitmenler tarafından hazırlanan eğitici videolar TUS'a hazırlanan öğrenciler ile buluştu.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Yeni Nesil TUS Eğitim Platformu TUSmedline açıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye Klinikleri’nin Tıpta Uzmanlık Sınavına hazırlayan Yeni Nesil TUS Eğitim Platformu TUSmedline açıldı.

Tıpta Uzmanlık Sınavına hazırlayan TUSmedline platformu aracılığıyla dershaneye gitmeye gerek kalmadan, en doğru bilgilere herhangi bir kısıtlama olmaksızın her yerden ve her zaman erişim sağlanabiliyor. 

 

 

Anatomi, Fizyoloji-Histoloji-Embriyoloji, Biyokimya, Mikrobiyoloji, Patoloji, Farmakoloji, Dahiliye, Pediatri, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Küçük Stajlar derslerinin tamamı alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanmış olup derslerin yanı sıra etkinlikler, güncel ders notları, soru çözümleri, online TUS denemeleri ve dijital soru kütüphanesi gibi kaynaklarla derslerin pekiştirilmesine imkan sağlanıyor.

 

 

Yeni Nesil TUS Eğitim Platformu TUSmedline’da dersler, tüm dersler hazırlık paketi şeklinde satın alınabildiği gibi tek tek dersler halinde de almak mümkün. İndirimli paket fiyatlarına erişmek için buraya tıklayınız.

 

 

Tamamı ücretsiz 11 derse yalnızca üye olarak erişebilmek için buraya tıklayınız.

tusmedline
türkiye klinikleri
tus eğitimi
tus hazırlık paketi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir