Medimagazin logo

Tıpta Çaresizlik!

Dr.Okan Önerci tarafından yazılan “Tıpta Çaresizlik” okurlarla buluştu....
Tıpta Çaresizlik!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dr.Okan Önerci kitabıyla ilgili şunları söylüyor:

Sağlık konusunda çok büyük sıkıntılar söz konusu. Bu sadece bize özgü değil dünyada sıkıntılı. Çok karmaşık, geniş sağlık konusunu ve bu konuda merak edilen tüm konuları esprili, akıcı bir üslupla herkesin anlayabileceği bir şekilde kısa ve net olarak anlatmaya çalıştım.


Tüm hastalıkların nedenini açıklamaya kim cesaret edebilir?


Organlarınızın ve Bedenimizdeki sistemlerin sesini bakalım ne kadar size net duyurabildim?


‘’Ruhunuz acılarla doluysa bedeniniz bunu mutlaka kusacaktır’’ diyerek başladığım sağlığın ruhsal boyutu ve bedensel kısma etkileri üzerine gözlem ve tespitlerime bakalım ne diyeceksiniz? Sağlığın ruhsal boyutu bu güne kadar hep ihmal edilmiştir. Bence bedensel boyutundan çok daha önemlidir.


Hekimlik” benim için çok değerli ve kutsal bir meslektir. Artık doktorluğun sağlık hizmeti veren değil sağlık hizmeti satan bir meslek haline getirilmesi, tedavilerin, Semptomlara, Teknolojinin ve İlaç sanayinin yönlendirmesiyle aynı hastaya bakan her doktorun farklı tedavi uygulamalarıyla ilaç küpüne dönmesi beni çok üzmektedir.


Ortalık had safhada bilgi kirliliği ile dolu. Tek isteğim sizleri doğru bilgilere kavuşturmak. Lütfen size uzattığım elimi tutun.

 

 

 

 

Önerci, 16 Ocakta imza gününğ Arkadaş Kitabevinde yaptı


Yazar Hakkında

1957 tarihinde Denizli’nin Çal ilçesinde doğmuştur. 1975 yılında Ankara Atatürk Lisesinden mezun olmuştur. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1987 yılından mezun olduktan sonra Samsun Devlet Hastanesi, Ankara Numune Hastanesi ve 112 Hızır Acil Komuta Merkezinde 16 yıl hizmet etmiştir. Ayrıca çeşitli özel kuruluşlarda yaklaşık 22 yıl işyeri hekimliği yapmıştır.
2006 yılında sahip olduğu özel sağlık merkezindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra sağlık, edebiyat ve bilim alanındaki araştırmalarını yoğunlaştırmış, bu alanlarda eserler üretmeye ağırlık vermiştir.

 

KİTABIN FACEBOOK SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

 

tıpta çaresizlik
hekimlik
dr.okan onerci
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir