Medimagazin logo

Başhekimlikten açıklama var: Hukuk öğrencileri yapılan tedaviyi beğenmemiş!

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne enterit şikayetiyle giden Hukuk Fakültesi öğrencileri Fatih Adnan Öztürk ve Eren Karayaka'nın mağdur görüntüleri üzerine hastane başhekimliği açıklama yaptı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Başhekimlikten açıklama var: Hukuk öğrencileri yapılan tedaviyi beğenmemiş!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğinden Medimagazin'e yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

'Sosyal medyada bazı üniversite öğrencilerinin hastanemiz acil servisinden tedavilerinin tamamlanmadan çıkarıldığına dair yapılan bir haberle ilgili olarak Tıp mesleğinin itibarına zarar verecek bir tartışmanın sürdürüldüğünü üzülerek görmekteyiz. 
Haberde adı geçen öğrencilere Acil Servisimizde ilk müdahaleleri yapılmış ve gözlem odasına alınmışlardır. Nöbetçi acil doktoru fıtık boğulması şüphesiyle gelen başka bir hastayı değerlendirmek üzere muayene odasına geçmiştir. Gözlemdeki öğrenciler yapılan tedaviyi yetersiz bulmuş olmalılar ki muayene odasına izinsiz girerek muayeneyi yapmakta olan doktorumuza sert ve ağır ifadeler kullanmışlardır. Bunun üzerine görevli doktor muayene odasının hastanın mahremi olduğunu ve hemen odayı terk etmeleri gerektiğini söylemiştir. Oluşan gergin ortamda karşılıklı uygunsuz ifadeler kullanılmıştır. Öğrencilerin veya herhangi bir hastanın tedavisi tamamlanmadan hastaneden çıkarılması gibi bir durum asla söz konusu değildir. '

 

TEPKİ ÇEKEN HABER

 

 

 

selçuk üniversitesi
acil servis
Yorum (5)
Şaban ırmak
Dizinde hangi telden çaldığımız belli değil dün yalan haber yayınladınız kimseye sormadan etmeden bugünde yalanlayan basın açıklaması yayınlıyorsunuz. Sende hekim düşmanısın medimagazin.
23
Cevapla
Ebru
Millet ilgi budalasi oldu iyice. Koskoca heriflerin yaptigi hareketlere bak. Bi de bunlar ilerde savci hakim olacak basimiza. Allah islah etsin. Devletin bi sey yaptigi yok
37
Cevapla
Hasan Akdemir
4 yıldır süren tüm Türkiye'den yüzlerce insanın müşteki olduğu bir dolandırıcılık davamız var ve dolandırıcı halen başka bir ilde benzer bir dolandırıcılık sistemini icraa etmeye de devam ediyor. Şimdi biz de gidip adliyedeki hakim ve savcı kardeşlerimize başka bir dava görülürken salona girip " Bu ne biçim adalet, doğru düzgün işinizi yapın" dersek ne olur ?
63
Cevapla
Acilci
Ailesinin terbiye etmediği bu gibi gençleri, sorumsuz anne ve babaları yerine hastane ortamında terbiye etmekten yorulan biriyim. "Haddi aşmak istemem, ancak zat-ı aliniz uygun görürse buhar tedavisi alabilir miyim?" diyen takım elbiseli yaşlı hastanın hemen ardından gelen "Ya abi serum takmıyon sen, hep iğne hep iğne yeter!" diye bağırarak konuşan gevşek gençlerin kendine mi hayrı dokunmuş ki vatana millete bir hayrı olsun... Pek ihtimal vermesem de, hazır konu gündemden düşmemişken rektörlüğün gerekli cezayı vermesini umuyorum.
49
Cevapla
abdulhamid
japonlar eğitimde ilk yıllarda sadece adab-ı muaşereti boşuna öğretmiyorlar.
26
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir