Medimagazin logo

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden aday öğrencileri “Bir Günlüğüne Cerrahpaşalı” yapacak etkinlik

Uzun bir sınav maratonunu geride bırakan üniversite adaylarına yönelik tanıtımlarını sürdüren Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 27 Temmuz Cumartesi günü “Bir Günlüğüne Cerrahpaşalı Olmak” isminde bir etkinlik düzenleyecek
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden aday öğrencileri “Bir Günlüğüne Cerrahpaşalı” yapacak etkinlik
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. M. Sait Gönen “Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ndeki büyük akademik kadronun ve eğitim sisteminin fakülte öğrencilerimize faydası ve getirdiği başarılar ortadadır. Aday öğrencilerimize de bunları aktarmak ve tecrübe ettirmek bizim vazifemizdir.” dedi.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın’ın açılış konuşması yapacağı etkinliğin ilk oturumunda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. M. Sait Gönen ve dekan yardımcısı Prof. Dr. Muhlis Cem Ar, aday öğrencilerin sorularına cevap verecek. Aday öğrencilerin akıllarındaki bütün sorulara açık ve saydam bir şekilde cevap vermek istediklerini belirten Prof. Dr. Muhlis Cem Ar “Bir Günlüğüne Cerrahpaşalı Olmak etkinliği kapsamında lise öğrencilerine örnek bir Anatomi dersi tecrübesi yaşatmak ve sonrasında sütür atma, enjeksiyon yapma, kan alma gibi hekim adaylarının fakültemizde kazandığı becerilerin küçük bir simülasyonunu lise öğrencilerinin deneyimine sunmak istiyoruz.” diyerek sözlerine devam etti. 

“Bir Günlüğüne Cerrahpaşalı Olmak” etkinliğinin sonunda aday öğrencilerin hem sorularına cevaplar alması hem de teorik ve pratik dersleri deneyimleyerek tercihlerine yön vermesi bekleniyor. 

Kontenjanları sınırlı sayıda olan etkinlik için 19-21 Temmuz 2019 tarihlerinde ön kayıtlar toplanacak ve 22 Temmuz 2019 tarihinde asil ve yedek katılımcılar açıklanacaktır. Etkinliğe katılmak isteyen üniversite adayları ön kayıtlar ve program hakkında @cerrahpasaliolmak Instagram hesabından ve “Tanıtım ve Tercih Günleri” kapsamında bilgi alabilirler.

(Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 17-29 Temmuz arasında hafta içi her gün 09.00-16.30 saatleri arasında aday öğrencilere yönelik “Tanıtım ve Tercih Günleri” düzenlenmektedir.)
 

cerahpaşa tıp fakültesi
muhlis cem ar
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir