Medimagazin logo

Rektörün duayla korona tedavisi iddiasına üniversiteden açıklama

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğü, sosyal medyada yer alan ‘duayla korona virüs tedavisi’ iddialarına açıklık getirdi.
Kaynak: İHA
Rektörün duayla korona tedavisi iddiasına üniversiteden açıklama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

DENİZLİ - Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan katıldığı bir televizyon programında koronavirüse yakalanan bir arkadaşına şifa duası ettiğini ve arkadaşının iyileştiğini anlatan Kutluhan,

"Benim bir arkadaşım Covid oldu. Tedavisi belli ama benden şunu istedi: 'Covid’le ilgili dua var mıdır, bu desteği alayım.' Direkt Covid’le ilgili dualar yok ama şifaya sebep olacak dualar var. Ben de bir İlahiyatçı arkadaştan onu temin ettim gönderdim. Sonra şimdi iyileşti." sözlerini kullandı.

Rektörün açıklamasının tepki toplamasının ardından PAÜ Rektörlüğünden konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada ; “Covid-19 hastalığının tedavisi tıbbın önerdiği şekilde, Bilim Kurulunun tavsiye ettiği ilaçlar ve tıbbi protokollerle yapılır. İddialara bahis olan konuda psikolojik destek olarak duanın bir yeri olduğunu vurgulamaktan başka bir niyetimiz yoktur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

pamukkale üniversitesi
rektörlük
duayla koronavirüs tedavisi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir