Medimagazin logo

Sağlık Bilimleri Üniversitesinden 'Ali Edizer' açıklaması

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, görevden alınan Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'in üniversiteyle akademik ve idari anlamda hiçbir bağının bulunmadığını bildirdi
Sağlık Bilimleri Üniversitesinden 'Ali Edizer' açıklaması
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, görevden alınan Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'in üniversiteyle akademik ve idari anlamda hiçbir bağının bulunmadığını bildirdi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, " 'GATA başhekim yardımcısından skandal sözler' başlığıyla yazılı ve görsel medyada haberlere konu olan ilgilinin üniversitemizle akademik ve idari anlamda hiçbir bağı bulunmamaktadır." denildi.

Sağlık Bakanlığı, sosyal medyadaki açıklamalarıyla tepki çeken Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'i görevden almıştı.

dr. ali edizer
sağlık bilimleri üniversitesi
Yorum (2)
Ömer Hayyam
Halbuki dini bütün,abdestinde namazında Nur Yüzlü bir Hoca gibi görüküyor.Kimi rahatsız etti bu durum?.Saraya danışman olarak atansa daha iyi olurdu!
33
Cevapla
Haydar
Hekimden çok bir tarikat şeyhi görüntüsü veren bu zatı ortaya layık gören, tayin eden, koruyan, kollayan zihniyetin hiç bir sorumluluğu yok öyle mi? Lütfen bir çevrenize bakın, her yerde bunlardan mebzul miktarda mevcut, biri gitti ama on beşi sırada bekliyor. Allah'ım aklımı sen koru!!
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir