Medimagazin logo

Elbistan Devlet Hastanesi'nde mide küçültme ameliyatı

Kahramanmaraş'ın Elbistan Devlet Hastanesi'nde mide küçültme ve tüp mide ameliyatı yapıldı.
Elbistan Devlet Hastanesi'nde mide küçültme ameliyatı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kahramanmaraş-Elbistan Devlet Hastanesinde görevli Op.Dr. Uğur Kılınç ve Op.Dr. Vural Soyer tarafından 1 hastaya mide küçültme, iki hastaya da tüp mide operasyonu yapıldı. 

Op. Dr. Uğur Kılınç, yaptığı açıklamada, hastanedeki hocalarla el ele vererek Elbistan için ihtiyaç olan bu ameliyatları getirmeye çalıştıklarını ve sonunda başarılı olduklarını söyledi.

Elbistan'da obezite cerrahisi yönteminin ilk kez yapılmaya başlandığını belirten Op. Dr. Vural Soyer de, yapılan tüp mide ameliyatlarının başarılı geçtiğini belirterek, "Hastalarımız şu anda gayet sağlıklılar. Ameliyat sonrası uygulayacağımız programlarla da kısa süre içerisinde kilolarından kurtulacaklardır." dedi.

Ameliyat olanlardan Fatma Kılınç ve Tuba Akkuş da sağlıklarının gayet yerinde olduğunu, sağlıklı ve zayıflayacağı günleri beklediklerini belirterek, ameliyatı gerçekleştiren ekibe teşekkür etti.

dr. ugur kilinc
dr. vural soyer
mide kucultme
Yorum (3)
dr.ocar
aferin size ,3 gün sonra başka bir hastada kaçak olur ondan sonrada mahkeme mahkeme sürünürsünüz.başarılar
2
Cevapla
ÖZGE GÜLMEZ
Tebrikler başarılarınızın devamını dilerim sayın meslektaşlarım...
0
Cevapla
Ateşli silah yaralanmasi
Memleket sizin kıymetinizi bilemedi ve ulke dışına çıkacak kadar size sahip çıkılamamış ugur hocam yolun bahtin açık olsun. Rabbim size sağlıklı guzelomurler nasıp etsin inş. Kal sağlıcakla
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir