Medimagazin logo

Ağrı'daki ameliyathane olayına açıklama

Ağrı Devlet Hastanesinde, iklimlendirme ve havalandırma sistemlerinin arızalanması sonrası ameliyathanede ilginç görüntüler yaşanmaya başladı.
Ağrı'daki ameliyathane olayına açıklama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AĞRI-Edinilen bilgiye göre, uzun bir süre önce arızalanan iklimlendirme ve havalandırma sisteminin yapılması için Ağrı Devlet Hastanesi yönetimi konuyu resmi yazıyla Ağrı Kamu Hastaneler Genel Sekreterliğine bildirdi ancak sistemdeki arıza düzelmeyince doktorlar ameliyathaneye yelpazelerle girmeye başladı.

18 derece olması gereken ameliyathane sıcaklığının iklimlendirme ve havalandırma sistemlerinin arızalanması nedeni ile 29 dereceleri bulması ile doktor ve personeller çareyi karton yellemekte buldu.

Tiroid operasyonunda doktorların hastayı ameliyat ettiği esnada görevlendirilen bir personelin ise ameliyatı yapan doktoru serinletmek için karton yellediği görülüyor.

 

Konuyla İlgili Kamu Hastaneler Birliği tarafından yapılan açıklama şöyle:

 

 

ağrı
ameliyathane
klima
yelpaze
Yorum (5)
Murat celikten
Herkes koltuğunu koruma derdinde tabi çekinirler konuşmaya. Kamu hastaneleri.birliklerinde idari kadrolar ya tayin olabilmek için 2 sene sabreden ya da acilde nöbet tutmaktan veya aile hekimi olmaktan korkan pratisyenler ile doldu. Koskoca eğitim hastaneleri bile pratisyen hekimler tarafından idare ediliyor. Diyeceksiniz ki sana ne kardeşim idarecilik bambaşka bir olay pratisyen olmasıyla ne ilgisi var Cevap vereyim: kaç tane pratisyen hekim sağlık idareciliği okudu? Hekimin idari görevlerde ne işi var? İlla hekimler görev alacaksa kurumlarının vizyonu olabilen profesör doçentlerden idareciler seçilmelidir. 15 senedir idari görev yapanlardan kimseye fayda gelmez.10- 15 senedir Bir reçete bile yazmamış bir tane bile muayene yapmamış, poliklinik havası solumamış, hastalarla hastalıklarına şifa içi içli dışlı olamamış idarecilerden kendilerine bile hayır gelmez! TKHK idarecilerle değil yöneticilerle ilerleyebilir. Liyakat koskoca bir sıfır! Bul torpili hasta bakmadan emekli ol hekimlikten! Komisyonculuk şahane! Haydi açıklama yapmaya çekinenler yazın bakalım isimsiz yorumlarınızı...
47
Cevapla
seda
bence balıkçılardan 150 kg buz alıp köşelere koysalar daha mantıklı olurdu.hiç değilse toz partiküllerini savurmazlardı. herşeyi de ben mi söyleyeyim. :))))
12
Cevapla
doktor
Ağrı KHB ve TKHK konu hakkında resmi bilgilendirme yapmış olup, görüntüler eski zamana ait görüntülerdir. Ayrıca aylardır bozuk olan iklimlendirme sistemi Ağrı KHB tarafından tespitler yapıldıktan sonra 3 gün gibi kısa bir sürede sorun aşılmıştır. Şu an tüm sistemler aktif bir şekilde çalışmakatadır. Konu ile ilgili resmi açıklama https://www.facebook.com/agrikhbgs/posts/1914748025474046
4
Cevapla
Yavuz S.S. Akgül
Haberin maksadı farklı amaçlar gütmektedir. Haber yalan olup görüntüler de eski zamana ait görüntülerdir. Ağrı KHB ve kurumun resmi açıklamasını da yayınlamanız gerektiğini düşünüyorum
5
Cevapla
bozeren
o sıcaklık Ağrı ilinde gerçekleşmemiş olabilir. ama, ameliyathanede öyle bir sıcaklık gerçekleşmiş olabilir. Nixon'vari bir inkarla olayı kapatmak yerine "evet, olmuş olabilir. o dönemde cihazımız biraz arızalıydı, elemanlarımızın fedakarlığı sayesinde büyük bir sıkıntı olmadan atlattık. şimdi tamirine çabalıyoruz." gibi bir cümle daha inandırıcı olabilirdi.
35
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir