Medimagazin logo

Hekimlerin sahnede olduğu tek platform DRx izleyicisi ile buluşacak

Hekimlerin kendi hikâyelerini, tıbbiyeyi anlattığı tek platform olan DRx İzmir’de izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Hekimlerin sahnede olduğu tek platform DRx izleyicisi ile buluşacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

“Önce İnsan Olmak” mottosuyla ortaya çıkan DRx Türkiye Klinikleri organizasyonu olarak üçüncü sahnesine hazırlanıyor. Ankara ve İstanbul’da hekimlerin hikayelerine kulak veren DRx izleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılanmıştı.

Bu kez Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhiddin Erel Amfisi’nde sahneye çıkacak DRx farklı hikayeleri ile 17 Kasım Pazar Günü seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.  9 bölümden oluşacak DRx programında açılış konuşmalarını Prof. Dr. Necdet Budak ve Prof. Dr. Cemil Gürgün yapacak.

Erkek egemen ameliyathanelere ‘ben de buradayım’ diyerek giren; Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı’nın ilk kadın öğretim üyesi Prof. Dr. Seher Demirer “Cerrahide Kadın Olmak” ı izleyiciler ile paylaşacak.

 “Hep Ayakların Yere Bassın Dediler. Bense Uçmayı Tercih Ettim” diyen İç hastalıkları ve Kan Hastalıkları uzmanı Dr. Can Özlü hekimliğin yanında eline aldığı gitarıyla DENGE müzik grubu ile şarkılarını DRx sahnesinde paylaşacak.

Doktor, sosyolog, yazar Prof. Dr. Göksel Altınışık Ergur kendini bildi bileli okuyup, yazdıklarını “Kalem Kâğıtla Buluşunca” diyerek DRx sahnesinde anlatacak.

“Türkülerdeki Hekimlik ve Sağlıkla İlgili Türküler” kitabının birinci yazarı Prof. Dr. Sait Eğrilmez, gönül verdiği türküleri ve hekimliği sentezleyerek DRx izleyicisinin karşısına çıkacak.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında son soruyu bilerek büyük ödülü kazanan Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Arda Ayten başarısını, hekimliğe bakışını DRx sahnesinde aktaracak.

Survivor’un doktor Metin Abisi de DRx sahnesinde izleyicilere “Bir Hekim En Fazla Kaç İş Yapabilir? “ diye soracak. Dr. Metin Kuş hekimliğe bakışını, tecrübelerini anlatmaya hazırlanıyor.  

Türkiye Tıp Akademisi, Türk Oftalmoloji Derneği Glokom Birimi, Sağlıklı Yaşam Hareketi Derneği, Türkiye Farmakogenetik ve Bireyselleştirilmiş Tedavi Derneği, Sağlıkta Yapay Zeka Topluluğu ve YASTED’de çalışmalarına devam eden tıbbiyeli Nilüfer Köylüoğlu “Sağlık Zekası” nı izleyici ile paylaşacak.

Ölümle yaşamın arasındaki ince çizgiyi defalarca gören hekimlerden Doç. Dr. Taylan Özgür Sezer  “Nasıl Ölmek İstersiniz? Yalnız mı, Sevdiklerinizle mi? “ sorusu ile DRx izleyicisine kendini sorgulatmaya hazırlanıyor.  

Rezervasyon için tıklayınız 

drx
türkiye klinikleri
hekim
doktor
Yorum (1)
Melek Soysal
Çok güzel bir etkinlik, daha önceki etkinliklerin videolarını youtube'dan izlemiştim. Şimdi İzmir'de olması beni çok daha heyecanlandırıyor. Bir an önce 17 Kasım gelsiiin :)
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir