Medimagazin logo

Hemoroid tedavisinde etken karışım laboratuvardan çıktı: İki ayda sorun ortadan kalkıyor

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Kimya Bölümü Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aziz Tanrıseven'in hemoroid için geliştirdiği karışımın, iki günde ağrıyı kesip, iki ayda da sorunu ortadan kaldırdığı bildirildi
Kaynak: AA
Hemoroid tedavisinde etken karışım laboratuvardan çıktı: İki ayda sorun ortadan kalkıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

GTÜ'den yapılan açıklamada, yaşam kalitesini düşüren ve ileri evrelerinde dayanması çok güç ağrılara neden olan hemoroid tedavisi için bir karışım yapıldığı belirtildi.

Prof. Dr. Tanrıseven'in çalışmaları sonrası ortaya çıkan karışımın iki günde ağrıyı dindirip, maksimum iki ayda hemoroidi tamamen iyileştirdiği aktarıldı. 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Tanrıseven, hemoroid ameliyatlarının oldukça pahalı ve her zaman başarıyla sonuçlanmadığını kaydetti. 

"Biyokimya laboratuvarında hazırladığımız bu karışım hemoroid sorununu ortadan kaldırıyor." değerlendirmesinde bulunan Tanrıseven, geliştirdikleri karışımın bitkisel yağ temelli ve uygulamasının kolay olduğunu bildirdi. 

Birçok kişide başarılı sonuçların alındığı karışımın günde iki kez problemli bölgeye sürüldüğünü bildiren Tanrıseven, şu ifadeleri kullandı:

"Bir veya iki gün içinde ağrı kesinlikle kalmıyor, problemli bölgede koruyucu bir tabaka oluşup ve iyileşme süreci başlıyor. İyileşme süresi ise birkaç hafta ile maksimum iki ay arasında değişiyor. Karışımda, antimikrobiyal ve antienflamatuvar bileşikler bulunmaktadır. Yanı sıra K2 ve C vitaminleri ve magnezyum alınması iyileşmeyi hızlandırmaktadır."

Tanrıseven, karışımın deneme aşamalarının bittiğini anlatarak, kısa sürede karışım için Sağlık Bakanlığına başvuruların yapılacağını belirtti. 

gebze teknik üniversitesi
aziz tanrıseven
Yorum (2)
Dr.Cevdett
Hemoroid ameliyatları ucuz ve %90 başarıyla sonuçlanır. Ligaşür cihazıyla güvenli ve konforlu bir şekilde ameliyat edilir. Kimya Bölümü Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi hocanın '' hemoroid ameliyatlarının oldukça pahalı ve her zaman başarıyla sonuçlanmadığı'' sözüne katılmıyorum. Keşfettikleri ilacın evre 3-4 hemoroidde işe yarayacağını düşünmüyorum.
28
Cevapla
Fikret Erbilen
Önüne gelen etken maddeyi karıştırıp hemoroidi ortadan kaldiran mucize ilaç bulmuş. Hemorroidal hastalik organik bir hastalıktır. Her insanda bulunan hemoroid yastıkcıklarının bağlarının zayıflayıp sarkması ile oluşur. Hiç bir ilaç sarkan pakeleri tam olarak tedavi edemez ancak semptomları hafifletir. Bu hocamiz keske üzerinde çalıştığı konuda biraz patofizyoloji okusaydi.
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir