Medimagazin logo

Kırmızı reçete ile satılan ilacı reçetesiz vermeyen eczacıya darp

Reçetesiz ilaç almak için eczaneye giden bir vatandaş, ilacı reçetesiz veremeyeceğini söyleyen eczacı kadını darp etti.
Kırmızı reçete ile satılan ilacı reçetesiz vermeyen eczacıya darp
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Başkent’te eczaneden kırmızı reçete ile satılan bir ilacı almak isteyen adam, ilacı reçetesiz satmadığını belirten eczacıyı darp etti. Etimesgut’ta meydana gelen olay şöyle gelişti. Eczaneye gelen kişi, rahatsız olduğunu belirterek psikiyatrik hastalıkların tedavisinde kullanılan bir ilacı almak istedi. Hastanın reçetesini görmek isteyen eczacı kadın, reçetesi olmadığını ama ilacı alması gerektiğini söyleyen adama ilacı vermek istemedi.

UYUŞTURUCU YERİNE DE KULLANILIYOR

Eczacı ile yaşadığı tartışmanın ardından giderek sinirlenen adam, küfür ederek kadının üzerine yürüdü. Dükkân içindeki diğer kişilerin yatıştırmaya çalıştığı adam, rastgele yumruklar savurarak kasanın arkasına geçti. 3 kişinin güçlükle zapt ettiği kişi, raflardaki ilaçları etrafa attı. Saldırganın almak istediği ilacın psikiyatri tedavisi gören kişilerce kullanıldığı belirtilerek, bağımlılık etkisi olan bir ilaç olduğu kaydedildi. Bazı kişilerin bu ilacı uyuşturucu maddeler yerine kullandığı öğrenildi.

sağlıkta şiddet
eczacı
eczacıya şiddet
reçetesiz ilaç
kırmızı reçete
Yorum (2)
A
Doktora da bu ilacı yazdırmak için sıkıntı çıkarıyorlar
9
Cevapla
dr.
doktor olarak ilacı yazmazsak hasta bize saldırıyor.kanunlar hastayı koruyor.sağlık bakanlığı hastayı koruyor.TUZ KOKMUŞ.haberimiz yok.ADALET ÖLMÜŞ.
23
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir