Medimagazin logo

Sabo terlikleri çeşitlilik ve rahatlığı ön planda tutularak üretiliyor

Ergonomik olarak maksimum rahatlığı ana odağımıza yerleştirerek birinci sınıf sabo terlik üretimi yapıyor ve %100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz.
Sabo terlikleri çeşitlilik ve rahatlığı ön planda tutularak üretiliyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ergonomik olarak maksimum rahatlığı ana odağımıza yerleştirerek birinci sınıf sabo terlik üretimi yapıyor ve %100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz. 

Medikal giyim alanında yarattığımız kaliteden ödün vermeden ürettiğimiz sabo terlik modellerinde çeşitliliği ve rahatlığı ön planda tutuyoruz. Sabo terlik fiyatları denince ilk akla gelen ve her kesime hitap eden bir marka olarak çalışmaya devam ediyoruz.

Sabo terlik modelleri, bay ve bayan olarak birden fazla renk ve modelde üretilmekte ve çalışma saatlerinizde maksimum rahatlık sağlamaktadır. Her bedene hitap etme özelliğimizi burada da koruduk. Bayan sabo terlik modellerimiz 36 – 37 – 38 – 39 - 40 bedenlerinde; erkek sabo terlik modellerimiz ise 40 – 41 – 42 – 43 – 44 – 45 – 46 bedenlerinde üretilmektedir. Erkek sabo terlik modellerimiz aynı zamanda unisex olduğundan büyük numara giyen bayan müşterilerimiz de bu modelleri gönül rahatlığıyla satın alabilir ve kullanabilir. 

En ucuz sabo terlik modellerimizin renk çeşitliliğini memnuniyetinizi arttırmak için geniş tuttuk. 10’dan fazla farklı renk ve modeli inceleyebilir, numara sıkıntısı yaşamadan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. 

Sabo terlik modellerimiz hakiki deridir ve dayanıklı olacak kalınlıkta üretilmiştir. Anatomik tabanın yanı sıra, ayağınızı bastırdığınız iç taban ortopedik yapıdadır ve ayağınızı konforlu hissettirecek yumuşaklıktadır. Kaliteli malzemeden üretilir ve bu malzeme sayesinde uzun süreli kullanıma bağlı ezilmelere ve burun kısmında çökmeye karşı dirençlidir. 

Üretimini yaptığımız orijinal sabo terlik modellerimiz, tamamen cilde zarar vermeyen materyallerden oluşmaktadır. Yıkanmaya karşı dayanıklı olduğundan gönül rahatlığı ile ister makinada ister elde yıkayabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. Fakat çamaşır makinesinde yüksek ısılarda yıkanması tavsiye edilmediğinden düşük ısılar tercih edilmelidir. 

Sabo terlik yapısı itibariyle üzerinde kir ve bakteri oluşumuna izin vermediği için çoğunlukla sağlık sektörü tarafından tercih edilmektedir. Ancak buna ek olarak catering sektörünün de ilgi gösterdiği ürünler arasında yer almaktadır. 

Kullanılacak ayakkabıların seçimi konusunda daha titiz olması gereken düz tabanlı kişiler de rahatlıkla bu modeli kullanabilir. Ek olarak isterlerse özel sipariş de verebilir ve sabo terlik modelini diledikleri gibi seçebilirler. 

Tamamı kendi üretimimiz olan ve kendi alanlarında yapılan kalite standart testlerinden geçen tüm modellerimizi güvenle satın alabilirsiniz. 
 

sabo
terlikleri
çeşitlilik
ve
rahatlığı
ön
planda
tutularak
üretiliyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir