Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı sahte engelli raporu veren hastanelerin peşinde

Başkentte engelli raporu verebilen hastanelerde yapılan incelemede, bir hastaneden son bir yıl içinde verilen raporların yarısından fazlasının sahte olduğu tespit edildi.
Sağlık Bakanlığı sahte engelli raporu veren hastanelerin peşinde
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı, engelli raporu verebilen hastanelerin kayıtlarını mercek altına aldı.

Raporların yarısından fazlası sahte 

Bazı hastanelerin sahte engelli raporu verdiği ihbarlarını değerlendiren Bakanlık müfettişleri, harekete geçti. Müfettişler, engelli raporu düzenleme yetkisi bulunan başkentteki hastanelerde inceleme başlattı.

Bir hastanenin geçen yıla ait kayıtlarını inceleyen müfettişler, çok sayıda sahte rapor verildiğini tespit etti. İncelenen raporlardan yarısından fazlasının sahte olduğu belirlendi.

Para karşılığı engelli raporu temin eden kişilerin, engelli vatandaşlara tanınan maaş, bakıcı parası ve vergi indirimleri gibi haklardan faydalanarak haksız menfaat sağladıkları ortaya çıkarıldı.

Sahte rapor veren hastaneler hakkında ise suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.

engelli raporu
sağlık raporu
sağlık bakanlığı
Yorum (1)
Frankie Bellevan
Reza'yı ve FeTo 'nun Büyük Balıklarını Elinizden kaçırdınız ya : Düşün Bakalım Garibanların Peşine. Kopartın Onlardan Kopartabildiğiniz Kadarıyla.. Kapatın Bakalım Devasa Açıklarınızı Onlardan koparttıklarınızla.. Boğazlarından Söküp aldıklarınızla.. "Vurun Yine Herzaman olduğu gibi Abalıya.." Duyduğuma Göre Vekillerin İmplant Sayısı 8'den 12'ye Çıkarılmış.. Milletn Ağzında Diş Kalmadı.. !5 Temmuz Kahramanı Miletimiz ; Hem Alamaz , Hem de Yiyip içemez Durumda... Görme Engelli Vatandaşlarımızın 300 YTL'lik Bastonları için Ödenen Para ise 22 YTL imiş.. Belki Gariban Milletimiz Nesıl Hesap Sorulacağını Bilmiyor olabilir Ama Allah (c.c ) Bunların Hesabını Sorumlulardan Sorar mı Sormaz mı ?? Mazlumların Ahını Allah ( c.c ) Kabul eder mi Etmez mi ??
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir