Medimagazin logo

Van’a 118 doktor atandı

Sağlık Bakanlığı tarafından Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği bünyesindeki hastanelere toplam 118 doktor ataması yapıldı.
Van’a 118 doktor atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, 70. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasında 69’u pratisyen, 49’u uzman hekim olmak üzere toplam 118 doktorun Van’a atandığı belirtildi.

Açıklamada, “Bunlardan 1 çocuk hastalıkları uzmanı Erciş Devlet Hastanesine, diğer uzman hekimler Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı. Sağlık Bakanlığı Van için yetişkin yoğun bakım, algoloji, çocuk gastroenteroloji, çocuk immünolojisi, yetişkin gastroenteroloji, çocuk kardiyoloji gibi özellikli alanlarda atamalar yaptığı gibi, Van’a ilk kez çocuk yoğun bakım, spor hekimliği ve cerrahi onkoloji uzmanı ataması da yapıldı” denildi.

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Heybet Semur ise, Sağlık Bakanlığının Van için çalıştığını belirterek, “Bakanlığımız Van’ı unutmayarak, özellikle ilk ve tek olan branşlarda da atamalar gerçekleştirdi. Van ve Van sağlığı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi.

devlet hizmet yukumlulugu
van
van kamu hastaneler birligi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir