Medimagazin logo

Abdi İbrahim'e yeni direktör: Dr. Oğuzcan Bülbül

Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim’de Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Dr. M. Oğuzcan Bülbül getirildi.
Abdi İbrahim'e yeni direktör:  Dr. Oğuzcan Bülbül
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İlaç sektörünün 17 yıldır kesintisiz lideri olan Abdi İbrahim, kadrolarını deneyimli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. 107 yıldır hayatı iyileştirmek misyonuyla faaliyet gösteren Abdi İbrahim’de Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevi kamu ilişkileri, rekabet, sürdürülebilirlik ve iletişim alanlarında deneyim sahibi bir isim olan Dr. M. Oğuzcan Bülbül’e verildi. 

15.04.2019 tarihi itibariyle görevine başlayan Dr. Oğuzcan Bülbül, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nde; Yüksek Lisans eğitimini Columbia Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Kamu İlişkileri Fakültesi Kamu Yönetimi’nde; Doktora eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Finans Bölümü’nde tamamladı. 

Kariyerine Türkiye Rekabet Kurumu’nda Rekabet Uzmanı olarak başlayan Bülbül, Abdi İbrahim ailesine katılmadan önce Anadolu Efes’te Rekabet Uyum Grup Müdürü ve daha sonrasında Kurumsal İlişkiler ve Rekabet Uyum Direktörü olarak görev yaptı.  

abdi i̇brahim
oğuzcan bülbül
ilaç
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir