Medimagazin logo

Ali Raif İlaç’ta üst düzey yönetim değişikliği

Ali Raif İlaç Sanayi’nin üst yönetiminde görev değişimi gerçekleşti.
Ali Raif İlaç’ta üst düzey yönetim değişikliği
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye sağlık sektörünün köklü firmalarından biri olan ve 57 yıldır ilaç sektöründe faaliyet gösteren Ali Raif İlaç Sanayi’nin üst yönetiminde görev değişimi gerçekleşti. 32 yıldır kurumun Genel Müdürlüğünü yürüten Muzaffer Bal, görevini yine aynı kurumda 1990 yılından bu yana çeşitli görevlerde çalışan ve 8 yıldır Pazarlama ve Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığını sürdürmekte olan Nihal Arslan’a devretti. İEİS ile TİSK Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Muzaffer Bal, Ali Raif İlaç Sanayi’ndeki görevine CEO olarak devam edecektir.

 

MUZAFFER BAL

İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesi Kimya Yüksek Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra 1971 yılında University of Southern California’ da Kimya Mühendisliği master eğitimini tamamlamıştır. Continental Vitamin Co. L.A’de kısa bir süre çalıştıktan sonra , 1981 yılına kadar Petkim Petrokimya Yarımca Tesisleri’nde değişik kademelerde görev almıştır. 1989 yılına kadar Bilfar Holding Bilim İlaç bünyesinde sırasıyla Proje Koordinatörü ve İşletme Müdürü olarak görev yapmıştır.  Genel Müdür olarak katıldığı Ali Raif İlaç Sanayi’ndeki görevini 32 yıl boyunca devam ettirmiştir.

 

NİHAL ARSLAN

İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Metalurji Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden 1984 yılında mezun olduktan sonra 1985 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsünde MBA programını tamamlamıştır. 1987-1990 yılları arasında Bilim İlaç bünyesinde Üretim Planlama Şefi olarak çalışmıştır.

1990 yılında Ali Raif İlaç Sanayi’nde göreve başlayan Arslan, sırasıyla Planlama Müdürü, Ürün Müdürü, Pazarlama Müdürü, Pazarlama Direktörü görevlerinde bulunmuştur. Son 8 yıllık dönemde Pazarlama ve Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmüştür.

ali raif ilac
muzaffer bal
nihal arslan
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir