Medimagazin logo

Ayşegül Özsoy, AstraZeneca Kardiyovasküler & Solunum Grup Medikal Müdürü oldu

AstraZeneca Türkiye'deki kariyer yolculuğuna 2016 yılında başlayan ve son olarak Kıdemli Medikal Yönetici (Kardiyovasküler) görevini yürüten Ayşegül Özsoy, görevine Kardiyovasküler & Solunum Grup Medikal Müdürü olarak devam edecek.
Ayşegül Özsoy, AstraZeneca Kardiyovasküler & Solunum Grup Medikal Müdürü oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kariyerine 2012 yılında Abdi İbrahim İlaç'ta Medikal Müdür olarak başlayan Ayşegül Özsoy, 2016 yılında AstraZeneca'da Medikal Yönetici olarak çalışmaya başladı.

Viyana Tıp Üniversitesi Tıp ve University of West London, London College of Music'te, Piyano bölümlerinde lisans eğitimlerini tamamlayan Ayşegül Özsoy, halen İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji bölümünde doktora ve İstanbul Üniversitesi AUZEF Sosyoloji programında lisans eğitimlerine devam etmektedir. 2016 yılında AstraZeneca'da çalışmaya başlayan Özsoy bundan sonraki kariyerine AstraZeneca Türkiye Kardiyovasküler & Solunum Grup Medikal Müdürü olarak devam edecek.

abdi ibrahim ilac
aysegul ozsoy
Yorum (1)
Osman D
Ben de ne zamandır Astra Zeneca'nın Kardiovasküler ve Solunum birimi müdürü kim olacak diye merak edip duruyordum. Bu haberi yaptığınız iyi olmuş. Öğrenip, rahatladım. Çok sağolun.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir