Medimagazin logo

Çin'den getirildiği tespit edilen 1 milyondan fazla kaçak hap ele geçirildi

Bağcılar'da, piyasaya sürülmek üzere Çin'den getirildiği belirlenen, zayıflama ve cinsel içerikli ilaçların da arasında bulunduğu 1 milyon 124 bin 453 hap ele geçirildi.
Kaynak: AA
Çin'den getirildiği tespit edilen 1 milyondan fazla kaçak hap ele geçirildi
Fotoğraf: DHA
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir suç örgütünün yasa dışı yollarla Çin'den Türkiye'ye getirttiği zayıflama ve cinsel içerikli ilaç ve ürünleri piyasaya süreceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, 28 Ağustos'ta Bağcılar'da bir ofis ve 6 depoya düzenlediği operasyonda, 9 kişiyi gözaltına aldı.

Adreslerde yapılan aramalarda, yasal izni bulunmayan 1 milyon 124 bin 453 hap, 9 bin 360 şişe cinsel içerikli hap yapımında kullanılan sıvı, 13 kilo 650 gram cinsel içerikli hap yapımında kullanılan ham madde, 100 cinsel içerikli ürün kutusu ile 2 ambalajlama aleti bulundu.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

zayıflama hapı
cinsel içerikli hap
Yorum (1)
Hasan Akdemir
1. Başlıktaki hatayı muhtemelen düzeltirsiniz : 1 milyon 124 bin 2. Halkımız, gelini Rusya'dan, ilaçları Çin'den getirttiğine göre ekonomik olarak halen ayakta demek. Yöneticilerimiz vergileri bir derece daha artırabilirler manasına geliyor . 3. Piyasada artık Çin'den gelen zayıflama hapı ve cinsel haplar varsa , orta yaştakilerde sebebi bilinemeyen ani ölüm oranlarımızda artış olacak demektir.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir