Medimagazin logo

Ecz. Ayla Kurtuluş MS Pharma Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

İlaç endüstrisinde 25 yıldan fazla deneyime sahip olan Ayla Kurtuluş, MS Pharma Türkiye’nin Genel Müdürü olarak atanmıştır. Kurtuluş, yeni görevinde MS Pharma Grubu’nun Global Üretim Komitesi Üyesi rolünü de yürütecek.
Ecz. Ayla Kurtuluş MS Pharma Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MS Pharma Türkiye Eylül ayında üst düzey bir atama ile ekibini güçlendirdi ve Ayla Kurtuluş’u MS Pharma Türkiye’nin Genel Müdürü olarak atadı. Gerek Türkiye’de gerekse Global ve bölgesel İlaç sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip olan Ayla Kurtuluş son olarak Amgen&MN Teknik Operasyonlar ve Dış Pazarlar Genel Müdürü görevini başarıyla yürütmüş ve Eylül ayında MS Pharma’ ya katılmıştır. Kurtuluş, profesyonel kariyerine 1991 yılında arasında CIBA (Novartis) firmasıyla başlamıştır.

Daha önce Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika'da çeşitli bölgesel operasyonları yöneten Kurtuluş, Avrupa, Orta Doğu, Afrika bölgesi ve Türkiye dahil 9 ülkede üretim fabrikası bulunan Ürdün merkezli MS Pharma Grubu’nun ihracat pazarları ve yatırımlarına yönelik çalışmalar yaparak Global Üretim Komitesine destek olacak. Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde 4 yıl Çeşitlilik ve Katılım Şampiyonluğu bulunan Ayla Kurtuluş, Avrupalı iş kadınları tarafından kurulan ve yönetimde kadın-erkek işbirliğini destekleyen European Women’s Management Development (EWMD) organizasyonu üyeliği ile iş hayatında kadının gücünü ortaya koymuştur.

ms pharma
ayla kurtuluş
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir