Medimagazin logo

İlaç şirketi Menarini Grup’a Türk CEO atandı

İlaç şirketi Menarini Grup’a Türk CEO atandı. Türkiye’de İbrahim Etem – Menarini olarak faaliyet gösteren Menarini Grup’un 136 ülkede 17 bin 600’dan fazla çalışanıyla yürüttüğü tüm operasyonların yöneticiliğini Türk yönetici Elçin Barker Ergun üstlenecek
İlaç şirketi Menarini Grup’a Türk CEO atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Menarini Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eric Cornut, Ergun’un ekibe katılmasının coğrafi ve tedavi alanlarında devam eden gelişim açısından çok değerli olduğunu belirtirken, Elçin Barker Ergun ise Menarini Grup’un global seviyede hayranlık uyandıran bir şirket olduğunu ve bu gruba katılmaktan onur duyduğunu dile getirdi.

Elçin Barker Ergun, İngiltere ve Hollanda’da sekiz yıl boyunca teknoloji sektöründe yer aldıktan sonra ilaç sektörüne geçiş yaparak Smithkline Beecham’da CFO görevini üstlendi. Merck KGaA’nın sağlık hizmetleri alanında üst düzey yönetici gibi pozisyonlarda görev alarak global sorumluluklar üstlendi. 

İlaç sektöründe 20 yılı aşkın süredir ticari, finansal ve inovasyon alanlarında global, bölgesel ve yerel yöneticilikler yapan Ergun, INSEAD tarafından MBA derecesine sahip bir mühendistir.

i̇brahim etem
menarini
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir