Medimagazin logo

Johnson & Johnson Medikal Cihazlar Türkiye Genel Müdürlüğüne Refik Öner atandı

Johnson & Johnson Medikal Cihazlar Türkiye ve MISSA Genel Müdürlüğü görevine Refik Öner atandı.
Johnson & Johnson Medikal Cihazlar Türkiye Genel Müdürlüğüne Refik Öner atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

1 Eylül 2019 tarihinden geçerli olmak üzere Johnson & Johnson Medikal Cihazlar Türkiye ve MISSA (Magreb, İran, Sahra Altı Afrika) Genel Müdürü pozisyonuna Refik Öner atandı.

Refik Öner, Johnson & Johnson Medikal Cihazlar bünyesine katılmadan önce 20 yılı aşkın süredir, hızlı tüketim maddeleri sektöründe faaliyet gösteren Procter & Gamble, Reckitt Benckiser, ve Koç Grubu şirketlerinde çalışmıştır.  Geçmişte Türkiye, Birleşik Krallık, Avrupa, ABD, Ortadoğu, Afrika gibi bir çok coğrafyada farklı iş birimlerinde artan sorumluluk ve liderlik görevleri üstlenmiş olan Öner, çeşitli pazarlama, satış, strateji, ve ticaret görevlerinde kazandığı farklı deneyimler ile dolu bir kariyer geçmişine sahiptir.

Refik Öner, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendiği bölümü mezunudur, ayrıca Harvard Business School’dan “Clayton Christensen ile Yıkıcı Strateji” sertifikası sahibidir.

johnson
refik öner
Yorum (1)
Hasan Akdemir
Bu kardeşimiz çok güleç yüzlü olduğundan mı nedir , Son Haberler başlığı altında 10:57 ve 11: 50 de aynı haber yer almış. Diğer arkadaşların firmayla ilgili kısma dikkat çekeceği yönünde bir düşüncem var.
16
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir