Medimagazin logo

Kurumsal Şeffaflık Ödülü Pfizer Türkiye'nin oldu

Pfizer Türkiye “Uyum Festivali” uygulamasıyla, bu yıl Uluslararası Şeffaflık Derneği tarafından dördüncüsü düzenlenen ve Türkiye'de yolsuzlukla mücadelenin geleneksel dayanışma unsurlarından biri haline gelen Şeffaflık Ödülleri kapsamında Kurumsal Şeffaflık Ödülü'ne layık görüldü.
Kurumsal Şeffaflık Ödülü Pfizer Türkiye'nin oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Pfizer Türkiye, her yıl düzenlediği Uyum Festivali etkinliğinin, dürüstlük ve şeffaflık değerlerine yönelik kurum içi farkındalığı eğlenceli ve yaratıcı aktiviteler ile artırarak etik iş anlayışının tüm çalışanlar tarafından sahiplenilmesine katkısı sebebiyle, Kurumsal Şeffaflık Ödülleri kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödüller, 11 Aralık'ta düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi.
 
2008 yılında gönüllü çabalarla kurulan Uluslararası Şeffaflık Derneği ülkenin demokratik, sosyal ve ekonomik yönden gelişimi için toplumun tüm kesimlerinde şeffaflık, dürüstlük ve hesap verebilirlik ilkelerini hakim kılma amacını taşıyor. Dernek, küresel düzeyde 100'den fazla ülkede faaliyet gösteren Uluslararası Şeffaflık Örgütü′nün (Transparency International- TI) ilke ve amaçlarını paylaşıyor ve örgütün Türkiye kolu olarak yakın işbirliği içinde çalışıyor.
 
Uluslararası Şeffaflık Derneği, ödüle layık görülen Uyum Festivali uygulamasını şöyle değerlendirdi: “Uyum kültürünü kurumsal geleneğin bir parçası haline getirerek yaygınlaştırmak adına yaratıcı, öğretici ve eğlenceli birçok etkinliğin düzenlendiği Pfizer Türkiye Uyum Festivali; iş dünyasında şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük ve etik iş anlayışı ilkelerinin yaygınlaşması adına değerli bir iyi uygulama olarak öne çıkmaktadır.”

pfizer türkiye
uyum festivali
şeffaflık derneği
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir