Medimagazin logo

Novartis İlaç yarattığı kültür ile ödüllendirildi

Türkiye’de insan kaynağına yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Novartis İlaç, bu alanda gerçekleştirdiği çalışmaların sonucunda aldığı ödüllere bu yıl da yenilerini ekledi. Great Place To Work şirketinin düzenlediği “2019 Türkiye’nin En İyi İşverenleri” araştırmasında Novartis İlaç, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri seçildi. 4. kez üst üste alınan bu ödülün yanı sıra, bu yıl Novartis İlaç, özel ödül kategorisinde “EVP (İşveren Markası ödülü)”, “İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüm” ve “Kadın Çalışanlar için En İyi İşveren” özel ödüllerine de layık görüldü.
Novartis İlaç yarattığı kültür ile ödüllendirildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İnsan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Aon Hewitt’in 2018 Aon Best Employers – En İyi İşyerleri programının da sonuçları belli oldu. Aon Hewitt Türkiye tarafından yapılan Türkiye’nin en geniş katılımlı işyeri araştırması olan bu programda; Novartis İlaç Türkiye bu yıl da “Aon Best Employers-Türkiye’nin En İyi İşyeri” ödülünü aldı. Toplamda 6. kez “En İyi İşyeri” olan Novartis, 2015’ten bu yana 4 sene üst üste “En İyi İşyeri” unvanını almış oldu.

Novartis İlaç Türkiye’ye bir ödül de Capital Dergisi’nin Türkiye’de iş dünyasının en beğenilen şirketleri araştırmasından geldi.59 sektörden 600’ün üzerinde şirketi temsilen 1.400 yöneticinin katıldığı araştırmada sektörlerin en beğenilen şirketleri, ilgili sektörün profesyonellerinin görüşleri alınarak belirlendi ve Novartis İlaç Türkiye, “En Beğenilen İlaç Şirketi” seçildi.

“Birlikte oluşturduğumuz güçlü bir kültüre sahibiz”
Türkiye’nin beğenilen şirketleri arasında yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Novartis Grup Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Dr. Senay Kızılkaya konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Şirket kültürümüz çok önem verdiğimiz ve sürekli daha iyiyi hedeflediğimiz öncelikli alanlarımızdan. Sürekli başarının temelinde mutlu ve huzurlu çalışanlar olduğunu biliyor ve bu yüzden çalışanlarımıza esnek çalışma modelleri ile hem kendilerini geliştirebilecekleri hem de organizasyona değer katabilecekleri çalışma ortamları sunuyoruz. Kültürümüzü daha da ileriye taşımak için her bir çalışanımızın görüşlerine ve geri bildirimlerine çok önem veriyoruz.Aldığımız ödüller bizlere daha iyi şeyler yapmak için ilham veriyor.’’ dedi.

novartis i̇laç
senay kızılkaya
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir