Medimagazin logo

Okan Güner, Pfizer Upjohn Divizyonu, Türkiye ve Rusya Genel Müdürü oldu

16 yıldır Pfizer ailesinin bir üyesi olan Okan Güner, Pfizer Upjohn Divizyonu Türkiye ve Rusya Genel Müdürü olarak atandı. Okan Güner, yeni görevinden önce Pfizer Upjohn Divizyonu Avrupa Birleşik Pazarlar Bölge Lideri olarak görev yapmaktaydı.
Okan Güner, Pfizer Upjohn Divizyonu, Türkiye ve Rusya Genel Müdürü oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nden 1998'de mezun olan Okan Güner, Pennsylvania State Üniversitesi'ndeki işletme yüksek lisansını da 2001'de tamamladı. Lisans eğitiminin ardından Borusan Makina şirketinde görev yapan Güner, Pfizer Türkiye'ye 2003'te ticari ödemeler sorumlusu olarak katıldı.

Kasım 2005'ten itibaren görevine kıdemli yönetim finans uzmanı olarak devam eden Güner, Ocak 2007'de satın alma müdürü, Ekim 2007'de yönetim finans ve fiyatlandırma müdürü olarak atandı. Kariyerine pazarlama bünyesinde devam etmek isteyen Okan Güner, Ağustos 2010'dan itibaren çeşitli Pfizer ürünlerinin ürün müdürlüğünü üstlendi ve Aralık 2012'de kıdemli ürün müdürü olarak atandı.

Haziran 2013'te inflamasyon grubundan sorumlu satış ve iş birimi müdürü olarak atanan Okan Güner, Mayıs 2014'ten itibaren ticari portföy direktörü olarak görev yaptı ve başarılı bir eczane iş modeli oluşturdu. Okan Güner, bir süredir Pfizer Upjohn Divizyonu Avrupa Birleşik Pazarlar (İsviçre, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Slovakya) Bölge Lideri olarak görev yapmaktaydı. Yeni görevinde İstanbul yerleşik çalışmaya devam edecek olan Okan Güner, Pfizer Türkiye ve Rusya Upjohn Divizyonu'nun finansal ve operasyonel performansına liderlik edecek.

pfizer
okan güner
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir