Medimagazin logo

Sanofi, hem global hem de Türkiye’de 2019 yılının “En İyi İşveren”i seçildi

Sanofi, Top Employers Institute tarafından her yıl düzenlenen uluslararası araştırma kapsamında hem globalde hem Türkiye’de “En İyi İşveren” sertifikasını kazandı. Hayata olduğu kadar çalışanlarına da güç katmayı hedefleyen Sanofi, bu başarısını tüm çalışanları ile birlikte kutladı.
Sanofi, hem global hem de Türkiye’de 2019 yılının “En İyi İşveren”i seçildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye’de 65 yıldır sağlık çözümleri sunan dünyanın önde gelen ilaç şirketlerinden Sanofi, Top Employers Institute tarafından verilen 2019 yılının “En İyi İşveren” sertifikasını hem globalde hem de Türkiye’de kazandı. Sanofi, dünya çapında geçerli olan bu sertifikaya, dört ana bölgede (Avrupa, Orta Doğu, Asya Pasifik, Latin Amerika) ve Türkiye’nin de dahil olduğu 22 ülkede uyguladığı insan kaynakları politikaları sayesinde layık görüldü. 

Yetenek stratejisi, iş gücü planlama, yetenek kazanımı, oryantasyon programları, eğitim ve gelişim programları, performans yönetimi, liderlik gelişimi, kariyer yönetimi , ücret ve yan haklar, kurum kültürü gibi alanlardaki başarılı uygulamaları ile “En İyi İşveren” seçilen Sanofi Türkiye, bu ödülün gururunu ise Mayıs ayında gerçekleştirilen bir etkinlik ile tüm çalışanları ile birlikte kutladı. 
Sanofi Türkiye Ülke İnsan Kaynakları Direktörü Senem Korol, konu hakkında şu paylaşımlarda bulundu: “Hem Türkiye’de hem de Global’de En İyi İşveren olma başarısını omuz omuza çalışan ekip arkadaşlarımızla birlikte elde ettik. Şirketin bu başarısının temelinde Sanofi ruhu var. Şirketin temel değerleri olan dürüstlük, saygı, ekip çalışması ve cesareti merkeze alan Sanofi yaklaşımını yenilikçi insan kaynakları uygulamalarımıza yansıtmış olmanın büyük gururunu yaşıyoruz. Bizi bu ödüle taşıyan Sanofi ruhunu koruyarak hayata güç katmaya devam edeceğiz.“ 

sanofi
ilaç
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir