Medimagazin logo

Bir soru’n mu var?

AstraZeneca teknoloji odağı kapsamında yeni tanıtım yöntemleri alanında yaratıcı işbirliklerini sürdürüyor.
Bir soru’n mu var?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

14. İç Hastalıkları Kongresi kapsamında AsraZeneca tarafından düzenlenen uydu sempozyumunda tüm Türkiye’den hekimlerin iPad’ler aracılığıyla toplanan sorularına internet üzerinden canlı yayında uzmanlarca yanıt arandı.


Gastrointestinal alanda '%99 Hasta Memnuniyeti’ mottosuyla yola çıkan ve alanında altın standart olarak nitelenen Nexium, AstraZeneca tarafından düzenlenen “Bir soru’N mu var?” konulu uydu sempozyumunda ele alındı. Sempozyumda yıl boyunca ziyaretleri sırasında hekimlerden gelen soruları iPad’leri ile kaydeden Nexium® Ekibi’nin aktardığı videolara Gastrointestinal Endoskopi Derneği Başkanı ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenterroloji Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapmış Prof. Dr. Cem Kalaycı ve Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü’nden Prof. Dr. Melih Özel yanıt verdi.


‘Bir soru’N mu var?’ kongreye katılamayan hekimlerin de takibi için AstraZeneca’nın hekimlere yönelik hazırladığı medikal portal kAZabam.com’dan canlı yayınlandı. Hekimler ayrıca kAZabam.com aracılığıyla sorularını sempozyumla eşzamanlı olarak yöneltti.


Reflü hastalığında güvenirliği ile hekim ve hastalar tarafından tercih edilen Nexium® ile ilgili son verilerin değerlendirildiği toplantıda, tedavinin hem uzun süreli hem de yüksek doz kullanımda yan etki profilinin düşüklüğü ve kombine tedavilerle uyumu ile öne çıktığı son prospektif çalışmalardan veriler paylaşıldı. Ayrıca tedavi etkinliğinin düşüş göstermemesi sebebiyle sadece yeterli dozla ayarlama yapmaya ve/ya süreli kullanıma uygunluğu ile de Nexium®’un hekime tedavi periodlarını hasta özelliklerine göre ayarlama özgürlüğü tanıdığı belirtildi.

reflü
kazabam.com
kazabam
nexium
cem kalaycı
melih özel
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir