Medimagazin logo

Özel tasarımlı hasta bezi

Türkiye’de hijyenik temizlik ve bakım ürünleri alanında ilk ve öncü firma olan Fresh’n Soft markasının yaratıcısı Kardeşler Uçan Yağlar ürün yelpazesini genişletti. Hastalara özel yaratmış olduğu Medifresh markası ile üretilen “Medifresh hasta bezi” özel tasarımı ve anatomik yapısı ile vücuda uyum sağlayarak rahat kullanım kolaylığı sağlıyor.
Özel tasarımlı hasta bezi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Medifresh hasta bezinin özel dokulu üst yüzeyi, sıvıyı anında orta tabakaya iletir, üst yüzeyde ıslaklık hissi bırakmaz. Orta tabaka içerisinde bulunan süper emici tanecikler sıvıyı jelleştirerek içerisinde hapseder ve yüksek emme kapasitesi sayesinde sıvının tekrar üst yüzeye çıkmasını ve üst yüzeyde ıslaklık olmasını engeller, böylece ciltte oluşabilecek tahrişi önler.


Anatomik yapısı ile vücuda uyumlu olan bu ürün, tutucu bel bandı sayesinde bel bölgesinden vücuda sabitlenir, kaymaz. Medifresh hasta bezi yan bariyerleri sayesinde sıvıyı sızdırmaz, ıslaklığı güvenli ve çabuk olarak içine hapseder. Sızıntıyı önleyen geniş yüzey bariyerler, giysinin ıslanmamasını sağlar. Bezin ıslandığını gösteren ıslaklık derece göstergesi, yeni bir beze ihtiyaç olup olmadığı bezi çıkarmaya ihtiyaç duymadan gösterir.


Hem erkek hem bayanlar için son derece uygun olan Medifresh hasta bezinin 8’li büyük boy – 10’lu orta boy ambalajı mevcuttur.


Medifresh ve tüm hasta bezleri SGK'dan geri ödeme kapsamında bulunuyor.

 


 

hasta bezi
medifresh
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir