Medimagazin logo

Bakan Çelik, ilaç sektörü temsilcileri ile bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ilaç sektörüyle ilgili olarak "Öncelikli olarak 3 bakanla bir görüşmenin arkasından yapılacak değerlendirmeler sonucunda konunun Ekonomi Koordinasyon Kurulu'na (EKK) taşınması yerinde olacak" dedi.
Bakan Çelik, ilaç sektörü temsilcileri ile bir araya geldi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA-Bakan Çelik, Reşat Moralı Toplantı Salonunda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile ilaç temsilcileriyle bir araya geldi.

Çok yakın bir zamanda ilaç sanayisi ile bir araya geldiklerini belirten Çelik, bazı temel sorunları birlikte değerlendirdiklerini kaydetti.

Bakan Çelik, "Orada gördük ki, öncelikli olarak 3 bakanla bir görüşmenin arkasından yapılacak değerlendirmeler sonucunda konunun Ekonomi Koordinasyon Kurulu'na (EKK) taşınmasının yerinde olacağı anlayışıyla ben değerli bakanlardan rica ettim, kırmadılar ve bugün bu güzel buluşmayı gerçekleştiriyoruz" ifadesini kullandı.

İlaç sektörünün ve ilacın son derece önemli olduğunu söyleyen Çelik, "77 milyonun tamamını ilgilendiren bir konudan bahsediyoruz. Burada alınacak kararların sağlıklı bir altyapıyla gerçekleşmesinde büyük yarar var, bizim amacımız da bu" dedi.

Bakan Çelik, toplantının verimli olmasını dileyerek, toplantıda gündem olarak SGK'nın sunum yapacağını bildirdi.

Daha sonra da ilaç sanayi temsilcilerin görüşlerini dinleyeceklerini kaydeden Çelik, yapılan değerlendirmeler ile toplantının sona ereceği bilgisini verdi.

Görüntü alınmasının ardından toplantı, basına kapalı devam etti.

bakan
çelik
ilaç
sektörü
temsilcileri
ile
bir
araya
geldi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir