Medimagazin logo

Aile hekimi, doğum gününde hayatını kaybetti

AYDIN'ın Koçarlı ilçesinde aile hekimi Dr. Selami Akdeniz (54), doğum günü pastasını kestikten 9 saat sonra kalp krizinden öldü.
Aile hekimi, doğum gününde hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Aydın Devlet Hastanesi'nde görev yapan ve son iki yıldan beri Koçarlı'da aile hekimi olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Dr. Selami Akdeniz, dün doğum gününü kutladı.

Arkadaşları tarafından saat 14.00'te pastalı kutlama yapılan Akdeniz, 9 saat sonra 23.00'te evinde aniden rahatsızlandı. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Akdeniz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Dr. Akdeniz, bugün, uzun süre görev yaptığı Aydın Devlet Hastanesi önünde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın Devlet Hastanesi Başhekimlik binası önünde düzenlenen törene; Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı Candal, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Refik Kunt, hastane başhekim yardımcıları, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Akdeniz'in cenazesi Emir Sultan Camisi'nde kılınan öğlen namazında sonrasında Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

güncel
doğum günü
vefat
Yorum (4)
Hasan Akdemir
Artık emekliliği bile hakedemeden dökülmeye başlayan bir meslek gurubu olduk. Allah rahmet eylesin.
47
Cevapla
dr.mikro
HSM'lerde Emekli Hekimler çalışacak diyen bakanlık yetkilileri artık şunu anlayın hekimler emekli olamıyor ölene kadar çalışmak zorunda kalıyor.Çünkü emeklilikte onları açlık sınırında bir emekli maaşı bekliyor. Yıllardır müjde verdiniz hatta talimat verildi neden düzenleme çıkmıyor.Bir emekli hEkimin emekli hAkim kadar maaş almasından daha doğal ne olabilir.Farkındaysanız harf farkı 1 peki maaş farkı? Gözünüzü diktiğiniz 15 bin emekli hekim ise ya özelde çalışıyor ya da zamanında muayenecilikten yükünü tutanlar gelipte sizin vereceğiniz üç kuruşa çalışmazlar. Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin...
109
Cevapla
Frankie Bellevan
Allah Rahmet Eylesin.. Mekanı Cennet Olsun.. Ailesine , Sevenlerine , Yakın çalışma Arkadaşlarına Başsağlığı Dilerim..
17
Cevapla
Güney aktaş
Emekli hakim olan rahmetli babam yıllar önce tıp fakültesi birinci sınıfta okurken kendisinden habersiz üniversite sınavına girip Ankara hukuk fakültesine kazandığımı öğrenince oğlum sen çok daha yüksek puanla tıp fakültesini kazandın bu nedenle eğitimine devam etmelisin demişti allah rahmet eylesin onun öğüdünü tuttum ancak şimdi anlıyorum ki hakim hekim farkı ülkemizde ayrı bir gözle değerlendiriliyorKısa zaman içersinde bu sorunun çözülebileceği umudunu hala taşımak istiyorum
20
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir