Medimagazin logo

Abdi Med'e yeni genel müdür ataması yapıldı

Türk ilaç sektörünün 19 yıldır kesintisiz lider firması Abdi İbrahim, profesyonel kadrosunu yeni bir atamayla güçlendirdi. Abdimed’e Genel Müdür olarak atanan Yalım Üner, “hayatı ve geleceği iyileştirme” yolculuğunda Abdi İbrahim’e ve sektöre başarılı çalışmalarıyla katkı sağlayacak.
Abdi Med'e yeni genel müdür ataması yapıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Her  zaman insan kaynağına yatırım yapmayı önceliklendiren Abdi İbrahim, yönetim kadrosuna sektörün başarılı isimlerinden biri olan Yalım Üner’i de ekledi. Abdi İbrahim çatısı altında tüketici sağlığı ürünlerinin pazarlama ve satışının yapıldığı Abdimed’de 1 Temmuz 2021 tarihi itibari ile Genel Müdür olarak göreve başlayan Yalım Üner, 1986 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra ilaç sektöründe ulusal ve uluslararası şirketlerde önemli görevlerde bulundu. 

Kariyerinde Nutricia Early Life Nutrition’da Medikal ve Ruhsatlandırma Direktörü, Nutricia Research/Amsterdam'da Orta Avrupa ve Yakın Doğu Ar-Ge Direktörü, Danone Türkiye’de Genel Sekreter (Tikveşli, Hayat, Sırma ve Nutricia için Hukuk, Etik Uyumluluk, Kurumsal İlişkiler, İç-Dış İletişim, Data güvenliği), Nutricia’da Medikal ve Kurumsal İlişkiler Direktörü ve son olarak Nutricia Türkiye-İran Genel Müdürü olarak görev yapan Yalım Üner, Abdimed’in yeni Genel Müdürü oldu.

Abdi İbrahim 13 ülkedeki yapılanmasıyla 60’tan fazla ülkeye yaptığı ihracat başarısını her yıl daha da ileri taşıyor. Dünya çapında 30'dan fazla lisansörle güçlü iş birlikleri yürüten, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Abdi İbrahim, 2025 stratejisinde iş hacminin 2 katına çıkmasını öngörüyor. 

abdimed
abdii̇brahim
atama
genel müdür
kadro
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir