Medimagazin logo

Janssen Türkiye'ye üst düzey atama

Janssen Türkiye Genel Müdürü olarak atanan Demet Russ, yeni görevinin yanı sıra EMEA Gelişen Pazarlar Operasyon Komitesi (EMOC) üyesi de olacak
Janssen Türkiye'ye üst düzey atama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Öncesinde Janssen Almanya’da Finansal Kontrolör olarak Janssen kariyerine başlayan Russ, sırasıyla Janssen EMEA Bölgesel Finansal Kontrolörü, Janssen Fransa Finans Direktörü, Janssen Global Ar&Ge Operasyonları Finans Direktörü görevlerini aldı.

Demet Russ, son olarak Janssen EMEA Finans Başkan Yardımcısı pozisyonunda bölgenin büyüme stratejisi kapsamında finansal performansın arttırılmasından, risk ve fırsatların yönetilmesinden sorumlu oldu. Janssen EMEA Finans ekibinin global üç aşamalı yönetim modeline geçişi sürecinde Janssen EMEA stratejisinin uygulanmasına liderlik etti.

Russ, kariyeri boyunca sonuç odaklı çalışmayı ve yetenek gelişimini tutkuyla savunan , devamlı öğrenmeye ve yeniliğe açık olan, dahil edicilik, iş birliği kurma ve sorumluluk sahibi olma özellikleriyle tanınıyor.

Janssen’e katılmadan önce Demet Russ, Novartis Generics Global Strateji & İş Geliştirme takımında yer aldı. 1998 yılında McKinsey & Co.'da kariyerine başlayan Russ, finans, perakende, yüksek teknoloji ve sağlık sektöründeki müşteriler için strateji, pazarlama, süreç optimizasyonu ve birleşme sonrası yönetim projelerinde çalıştı.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlayan Russ, Almanya Mannheim Üniversitesi’nden işletme alanında diploma derecesine ve Fransa INSEAD Üniversitesi’nden işletme yüksek lisans derecesine sahip.

janssen
demet russ
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir