Medimagazin logo

Pierre Fabre İlaç ve Dermokozmetik çalışanları 2020’yi büyük buluşmayla karşıladı

Pierre Fabre İlaç ve Dermokozmetik çalışanları 2020 yılını 2-4 Ocak tarihleri arasında düzenlenen dönem toplantısında birlikte karşıladı. 2019’u büyüme ile kapatan Pierre Fabre çalışanları dönem toplantısında moral ve motivasyon depolarken 2020 hedeflerini belirledi. Pierre Fabre Genel Müdürü Dr. Hande Demirdere, “Grubun Türkiye’deki yatırımları devam ediyor. Bu da bize inanıp güvendiklerinin bir kanıtı. Bunun için hepinize teşekkür ederim” dedi.
Pierre Fabre İlaç ve Dermokozmetik çalışanları 2020’yi  büyük buluşmayla karşıladı
Pierre Fabre Genel Müdürü Dr. Hande Demirdere
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Pierre Fabre Grubu 2020 Dönem Toplantısı 2-4 Ocak tarihlerinde İstanbul’da yapıldı. Tarihinde ilk kez Pierre Fabre İlaç ve Pierre Fabre Dermokozmetik çalışanlarının birlikte katıldığı dönem toplantısında, 2019 yılı değerlendirilirken, 2020 hedefleri belirlendi. Pierre Fabre Genel Müdürü Dr. Hande Demirdere toplantının açılışında yaptığı konuşmada Pierre Fabre kültürünü oluşturan 9 değeri hatırlatarak, bu kategorilerde ödüle layık görülen çalışanların isimlerini açıkladı.

 

Dönem toplantısının açılış konuşmasında 2019 yılında şirkette yaşanan gelişmelere değinen Pierre Fabre Genel Müdürü Dr. Hande Demirdere, “Köklerimizden aldığımız güçle birlikte geleceğe ilerlerken, yeni bir sürece başlamanın heyecanı içindeyim. Gücümüzü geçmişimizden alıyoruz, geleceği hep birlikte şekillendiriyoruz. Yeni senede “Gücümüz geçmişten, geleceğimiz birlikten” diyerek daha kararlı adımlarla hareket edeceğiz. Grubun Türkiye’deki yatırımları devam ediyor. Bu da bize inanıp güvendiklerinin bir kanıtı. Bunun için hepinize teşekkür ederim” diye konuştu. 

 

Birbirini tamamlayan Onkoloji, Temel Ürünler, Dermatoloji ve Dermokozmetik portföyüne sahip olan Pierre Fabre’nin geçmişinden aldığı güç ve bugün burada birlikte olmanın yarattığı sinerji ile kaynaklarını daha verimli kullanacağını belirten Dr. Hande Demirdere şunları söyledi: “Pierre Fabre Türkiye olarak yeni dönemde bütüncül tedavilerin kesintisiz olarak tüketiciler ile hastalara ulaşmasını hızlandırıyoruz. Bundan sonra dermokozmetik ve ilaç alanında birbirini destekleyen ürünlerimiz artık hastalıkların tedavisinde daha etkin şekilde kullanılabilecek, hekimler tarafından bilinirliği artacak. Öncelikli hedefimiz, özellikle onkoloji ve dermatoloji tedavisinde kullanılan ürünler başta olmak üzere, hastaların yaşam kalitelerini yükseltmek ve tedavilere erişim sağlayabilmelerine yardımcı olmak. Portföyümüze yeni eklenen ve kanser tedavisinde hastalarda etkin sonuçlar veren ürünlerimizle fark yaratacağımıza inanıyorum.”

 

Sultanahmet’te Hazine Avı

Üç gün boyunca süren kurum içi toplantılarda, 2019 yılında yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Her bölüm kendi alanıyla ilgili bilgilendirme toplantıları yaptı ve canlandırmalarla 2020’ye hazırlık yapıldı. Çalışanlar arasında düzenlenen takım oyunlarıyla sinerji yaratıldı. Pierre Fabre çalışanları dönem toplantısını İstanbul Sultanahmet’in tarihi dokusunda gerçekleştirdikleri “Hazine Avı” ile öğrenerek, yarışarak, eğlenerek ve keşfederek tamamladı.

 

Pierre Fabre kültürü, şirket çalışanları tarafından dünya genelinde paylaşılan güçlü bir değerler sistemine dayanıyor. 2020 dönem toplantısında şirketin bu çalışma prensiplerini, değerlerini, iş ve günlük yaşamında uygulayan, gelişime katkıda bulunan çalışanlar plaketle ödüllendirildi. 

 

PİERRE FABRE’NİN 9 DEĞERİ VE BU ALANLARDA ÖDÜL KAZANANLARIN İSİMLERİ ŞÖYLE:  

İnsancıl Yaklaşım Ödülü 
Ayçin Özkün Abanoz (Satış Pazarlama Asistanı Temel Ürünler)
Erdem Sal (Görsel Düzenleme Uzmanı Marmara Bölgesi) 

Performans Odaklılık Ödülü 
Ebru Aytan (Lojistik Uzmanı)
Gizem İnceoğlu (İnsan Kaynakları Asistanı) 

Müşteri Odaklılık Ödülü
Engin Kurtulmuş (Nakit Akış ve Krediler Süpervizörü) 
Döndü Gülüm Karasu (Güzellik Uzmanı İstanbul Anadolu)

Farmasötik Duyarlılık  Ödülü 
Zeynep Simge Yetiş (Eğitim Uzmanı İstanbul Avrupa)
Berkay Turan (Medikal Delege İzmir Dermokozmetik) 

Doğayı Saygı Ödülü
Cenk Taşkoyan (Kıdemli Medikal Delege İzmir Onkoloji)

Girişimcilik Ödülü
Aslı Pınar Güven (Eczane Satış Temsilcisi Antalya Dermokozmetik)
Levent K. Çol (Bölge Müdürü İç Anadolu Temel Ürünler) 

Yenilikçilik Ödülü
G. Ezgi Yılman (Finansal Kontrolör Müdürü)
Efekan Kaya (Finansal Kontrolör) 

Bağımsızlık Ödülü
Tuğçe Aktaş (Kalite Uzmanı) 

Bütünlük Ödülü
Ilgım Çetin Morova (Pazarlama Müdürü Onkoloji)
Kenan Kaymakçı (Kıdemli Medikal Delege İstanbul Avrupa Onkoloji)

pierre fabre
hande demirdere
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir