Medimagazin logo

Afrin'de terör örgütüne bomba yağdıran Mehmetçik'ten DOKTOR BABALAR'a selam var!

Afrin'de terör örgütüne operasyon yapan Mehmetçik, Doktor Babalar grunun sesini duydu
Afrin'de terör örgütüne bomba yağdıran Mehmetçik'ten DOKTOR BABALAR'a selam var!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN-Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine karşı Afrin'de yapılan operasyonlara başta hekimler olmak üzere sağlık çalışanları tarafından destek yağıyor. Daha önce Sakarya'da emekli Op. Dr. Dursun Bostancı, Afrin'de görev yapmak için CİMER'e başvuruda bulunmuş, Afrin'de görev yapan Mehmetçik ise duydukları minnettarlığı göstermek amacıyla tankla yaptıkları atışı Op. Dr. Bostancı'ya armağan etmişti.

 

 

Bu kez Mehmetçik Facebook'ta 17 bin üyeye sahip DOKTOR BABALAR grubundaki hekimlerin sesini duydu. Mehmetçik yaptıkları atıştaki topların birnin üzerinde 'DOKTOR BABALAR AFRİN' yazarken bir diğerine de gruptaki bablardan Dr.Tuncay Şen'in ismini yazarak hekimlere mesaj gönderdi.

afrin operasyonu
doktor babalar
Yorum (2)
Frankie Bellevan
Allah Kardeşlerimizden Razı olsun.. Bizim İnsanımızın , Milletimizin , Askerimizin Asıl Özü Bu.. Asker Kardeşlerimizin Allah Yardımcıları olsun.. Onları , Geride Bıraktıkları Ailelerine ve Sevdiklerine Sağ ve Salim bir şekilde Kavuştursun.. Hayatını Kaybeden Tüm Kardeşlerimize Allah Rahmet Eylesin.. Hepsinin de Mekanı Cennet Olsun.. Yaralı Olan Kardeşlerimize de Allahtan şifa Diliyorum..
20
Cevapla
Hacı Bolat
Ordumuza sonsuz teşekkürler. Biz hekimleri bu kutsal görevde hatırladıkları için. Ordumuzla sonsuz gurur duyuyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin.
19
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir