Medimagazin logo

Aile hekimleri bu hafta sonu Ankara'da buluşuyor

Ankara Aile Hekimliği Derneği tarafından düzenlenen ANKAKON bu hafta sonu Ankara'da yapılacak
Aile hekimleri bu hafta sonu Ankara'da buluşuyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

4.Ankara Aile Hekimliği Kongresi – ANKAKON, 08 -09 Ekim 2016 tarihlerinde ANKAHED  (Ankara Aile Hekimliği Derneği) tarafından Ankara da Grand Rixos Otel’de düzenlenecek. 

ANKAHED Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada 'Kongrede yerel bir kongredir ve Ankara’da yaklaşık 1400 Aile Hekimi ve 300 aile hekimliği asistanına hitap etmektedir. Bilimsel ve akademik yönden güçlü, Değerli akademisyen hocalarımızın katkılarıyla aile hekimlerimize ve asistanlarımıza verimli olacağını düşündüğümüz bir kongre planlamaktayız


Bu yıl da yine hem birinci basamakta sık karşılaştığımız sağlık sorunlarının tanı, tedavi ve takipleriyle ilgili hem de, danışmanlık hizmeti verebileceğimiz konularla ilgili çok değerli bilgileri, konularının uzmanlarından dinleme şansımız olacak. Tabi ki bu toplantıların en önemli kazanımlarından biri olan meslektaşlarımızın birinci basamakta yaptıkları çalışmaları hep beraber tartışma imkânı bulabileceğiz, klinik uygulamalarımızı da birbirimizle paylaşacağız. 

Tüm bunların yanında baharın bu ilk günlerinde eski dostlarla hasret giderirken, sosyal etkinliklerle kaynaşacağız ve ailemizin yeni fertlerine de hoş geldin deme fırsatını yakalamış olacağız. Bu amaçlar doğrultusunda da ANKAKON Kongremiz son derece önemlidir. 

Ankara Aile Hekimliği Derneği- ANKAHED, Türkiye’nin kendi alanındaki en büyük sivil toplum kuruluşlarından birini oluşturmaktadır. Diğer dernek, vakıf ve uzmanlık derneklerinin yapılanması göz önüne alındığında ANKAHED en önemli mesleki örgütlenme yapısı olarak görülmektedir. Bizim olan ve içeriğini bizim önceliklerimizin belirlediği kongremiz her zaman akademik, bilimsel, sosyal ve mesleki nabzın en üst düzeyde attığı yer olmuştur. Haliyle ANKAKON kongreleri önemlidir.”

Mesleki önceliklerimizi ele alan kongremizi gereken ciddiyette yapabilmek, yaşanması muhtemel sorunları öngörmek ve önlemek için de, mevcut donanımlarımızı gözden geçirip eksik yanlarımız varsa süratle gidermemiz gerekmektedir. Bu amaçla sizlerin yol göstermeleri ve paylaşımları önemlidir. Ve mesleki tüm paylaşımlarımızın yapıldığı kongremizin sizler tarafından tercih edilmesi bu amaçlarımıza ulaşmak adına şimdiden bize yol gösterici olacaktır. Tıpkı zorlu bir yolculuğu çıkacak kişinin yol haritasını iyi hazırlaması gibi…' denildi.

aile
hekimleri
bu
hafta
sonu
ankara'da
buluşuyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir