Medimagazin logo

Askeri tıbbiyeliler bir araya geldi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli kademelerinde tıp doktoru, diş hekimi, eczacı ve veteriner olarak çalışmış, emekli olan ya da kendi isteği ile görevinden ayrılmış sağlık profesyonelleri bir araya gelerek ‘’Askeri Tıbbiyeliler Kardeşlik Derneği (ATKDER)’ ni kurdu
Askeri tıbbiyeliler bir araya geldi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 

Amacı Askeri Tıbbiyeliler arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmek olan dernek, aktif görevde bulunan tıbbiyelilerin sorunlarına yönelik çözümler üretmek için çalışma grupları kuracak.

Derneğin öncelikli amacının sosyal yardımlaşma ve dayanışma olduğunun altını çizen Prof. Dr. Metin Özata, “Derneğimiz kurulacak olan çeşitli komisyonlarla üyelerimize kültür, sanat ve eğitim konularında hizmet edeceği gibi çeşitli girişimlere de önderlik edecektir. Değerli Askeri Tıbbiyelileri ve dostlarımızı derneğimizin amaçlarına katkıda bulunmak üzere bizleri onurlandırarak derneğimize üye olmaya davet ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.

31 Mayıs tarihi ile üye kayıtlarına başlayan ATKEDER’e yeni üye kayıtları, www.atkeder.org adresinden üzerinden devam ediyor.

 

askeri doktor
prof. dr. metin ozata
atkeder
’askeri tıbbiyeliler kardeşlik derneği
Yorum (1)
Erdoğan GÜL
Derneğimizin,ülkemize ve askeri tıbbiyelilere hayırlı olmasını dilerim.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir