Medimagazin logo

Dermatoloji Köprüsü Toplantıları başladı

Berko İlaç ve AHEF (Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu) iş birliği ile “Dermatoloji Köprüsü - Deri Bakımı ve Çinko, Sık Görülen Deri Hastalıkları” konulu toplantı serisinin ilki İstanbul’da gerçekleştirildi.
Dermatoloji Köprüsü Toplantıları başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dermatolojik hastalıkların tanı ve tedavileri konusunda aile hekimlerinin bilgilendirilmesinin amaçlandığı toplantıda, dermatolojik hastalıklarda sistemik ve topikal çinkonun faydaları anlatıldı.

Dermatoloji Köprüsü Toplantılarının İlki İstanbul’da Gerçekleştirildi

Berko İlaç ve AHEF işbirliği ile “Dermatoloji Köprüsü - Deri Bakımı ve Çinko, Sık Görülen Deri Hastalıkları” konulu toplantı serisinin ilki, İstanbul'da 58 aile hekiminin katılımıyla gerçekleştirildi. Prof. Dr. Ertuğrul Aydemir tarafından verilen toplantının ilk bölümünde “Deri Bakımı ve Çinko”, ikinci bölümünde ise “Sık Görülen Deri Hastalıkları” anlatıldı. Vaka örnekleri üzerinden “Antifungal Tedavi” ve “Akne Tedavisi” ile ilgili güncel bilgilerin paylaşıldığı toplantıya hekimlerin ilgisi yoğundu.

Dermatoloji Köprüsü Toplantıları Devam Edecek

Berko İlaç ve AHEF iş birliği ile ilk olarak İstanbul’da organize edilen ve yoğun ilgi ile karşılanan “Dermatoloji Köprüsü” toplantıları sırasıyla Bursa, Adana, Ankara, İzmir, Van, Giresun, Antalya, Şanlıurfa ve Artvin’de yapılması planlanıyor. 
 

dermatoloji koprusu
berko ilac
ahef
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir