Medimagazin logo

Hekimi görev başında darbeden kişi cezaevine gönderildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde doktoru darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı
Kaynak: AA
Hekimi görev başında darbeden kişi cezaevine gönderildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Turgutlu Devlet Hastanesi'nde görevli doktor Nalan Uygun'u darbettiği öne sürülen Mustafa F,  İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mustafa F, "görevli memura mukavemet" suçundan tutuklandı.

Öte yandan, şüphelinin kasten yaralama suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve hakkında yakalama kararı olduğu öğrenildi.

Olay

Turgutlu Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Polikliniği'ne gelen ve babasını muayene ettirmek isteyen Mustafa F, iddiaya göre, randevu ve sıra numarası almadan başka bir hastanın muayenesi sırasında Göğüs Hastalıkları Uzmanı Nalan Uygur'un odasına girmiş, kendisine dışarı çıkıp sıra numarası alması gerektiğini söyleyen sağlık çalışanını dün darbetmişti.

Hastanede müşahede altına alınan doktorun çekilen tomografisinde darp sonucu beyin travması yaşadığı belirtilmişti.

Mustafa F, hastane polisince gözaltına alınmıştı.

sağlıkta şiddet
turgutlu devlet hastanesi
Yorum (5)
A
Yazıklar olsun böyle hukuk sistemine. Böyle bir riyakar , ikiyüzlü alçak sistem alem görmemiştir sanırım. Olay medyaya düşerse darb eden hapse; olay medyaya düşmez ise bıçaklayan bile serbest. Midem bulanıyor artık. Poliklinikte sıfır güvenlik ile çalışıyoruz; milletten tırsar olduk be.
80
Cevapla
dr
Adamın zaten kesinleşmiş hapis cezası varmış, pimi çekilmiş serseri mayın gibi dolaşıyor, artık hangimize denk gelirse... Kapılar kilitlenmeli...
92
Cevapla
Ahmet Taha
Tutuklanma sebebi yine hekime saldırması değil, daha önce zaten tutuklanmaya karar verilmesiymiş. Yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. Ama herkesin bir sabrı var, en sonunda işler tersine dönüp hekimler birilerini yaralamaya başlayacak. Herkesin bir nefsi var ve bunu korumaya da hakkı var. O günleri görmeden anlaşılıyor ki kimsenin umurunda olmayacağız.
90
Cevapla
Nilgün Yalçın
Hukukçular ve politikacılar da dahil olmak üzere bazı insanlar, kanunlar vb her fırsatta hekimlere çemkirmeyi bırakırlarsa biz de işimizi yaparız. Hem de severek. Tehditle zorlamayla bu gemi yürümeyecek artık belli oldu.
40
Cevapla
m. murat
Umuma açık bir mesleği icra etmek, bu ülkede intihara teşebbüsle eşdeğer hale geldi neredeyse. Sosyopatı, psikopatı, canisi, sapığı, hırsızı kol geziyor!
42
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir