Medimagazin logo

İşte doktorların mesai saatinin 16.00-23.00 olarak düzenleneceği hastane listesi!

Acil servislerde yeni düzenleme gereği doktorların mesai saatinin 16.00-23.00 olarak düzenleneceği hastaneler
İşte doktorların mesai saatinin 16.00-23.00 olarak düzenleneceği hastane listesi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, acillerdeki yoğunluk sorununa çözüm bulmak için bazı uzman doktorların mesai saatini 16.00-23.00 şeklinde düzenlediklerini belirtti.


Acil servislerinde yeni dönem: Saat 23:00'e kadar Yeşil Alan2'de poliklinik yapılacak


 

 

O hastanelerin listesine Medimagazin ulaştı, İşte o hastaneler:

 

 

 

 

mesai saati
hastaneler
yeni acil servis
Yorum (16)
abc
direk oy havuzunun olduğu yerler :)
75
Cevapla
dr.mikro
Keyfe bak. Kimse demiyor ki poliklinik hastasının acilde işi ne. Gitsin mesai saatinde polikliniğe gelsin. Ellerinden gelse poliklinikler 24 saat açık kalsın diyecekler. Amaç müşteri pardon hasta memnuniyeti. Peki, çalışan memnuniyeti için yapılan ne? Maaş iyileştirmesi yıpranma payı... Onlara gelince sabırlı olun daha söz verileli 10 talimat verileli 6 yıl olmuş. Çalışmalar yapılacak görüşülecek bir daha çalışılacak kolay iş değil tabi. Acil hekimlerine verilen sözleşme hakkı tüm hekimlere tanınmalı emekliliğe yansıyan temel ücret bu seviyeye yükseltilmeli yıpranma payı bir an önce çıkarılmalıdır bizimde ACİL talebimiz budur…
154
Cevapla
Ersan
Sözleşmeli çalışma bir hak değil kayıptır. Sözleşmeliye verilebilen maaşlar neden 657'ye verilemesin. Para var ki veriliyor. Aciller konusunda vatandaşa yaptırım getiren bi uygulama olmalı, acili gereksiz yere meşgul etme cezası gibi... Yoksa patronun çok kar etsin diye izin vermediği işçi mesaisi bittikten sonra koşuyor acile. Bu konuda patronlara da gereken uyarılar yapılmalı. Hekimlere gelince "hastamız ölsün mü?" diyenler patronların karşısında süt dkmüş kedi.
43
Cevapla
Halit
Bankalarda 23:00 e kadar açık olsun.. Devlet daireleri de 23:00 e kadar açık olsun.. Şu ülkede doğru düzgün okuyan az kesim bir kesim var zaten, ancak onların hayatını zorlaştırın..
124
Cevapla
medimagazin
Listedeki Mersin Devlet Hastanesi Mersin Şehir Hastanesi açılınca kapandı diye biliyorum ama.Nasıl olurda kapalı bir hastane listede yer alır anlayabilmiş değilim...
35
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir