Medimagazin logo

Merzifon Devlet Hastanesine 7 yeni sağlık personeli

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde 3 hemşire, 1 psikolog, 1 diş protez teknikeri, 1 ağız ve diş sağlığı teknikeri ile 1 röntgen teknikeri göreve başladı
Kaynak: İHA
Merzifon Devlet Hastanesine 7 yeni sağlık personeli
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AMASYA- Sadece Merzifon halkına değil, aynı zamanda Gümüşhacıköy, Hamamözü, Vezirköprü, Havza ve Osmancık’a sağlık hizmeti veren Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesine 2019/7 KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) ile 7 sağlık personeli atandı. Atanan 3 hemşire, 1 psikolog, 1 diş protez teknikeri, 1 ağız ve diş sağlığı teknikeri ile 1 röntgen teknikeri görevine başladı.

Görevine başlayan personellere ve başarılar dileyen Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Selçuk Sezikli, “Bölgemizde sağlık hizmetlerinde iyi bir noktadayız. 205 yataklı hastanemizde alanında uzman hekimlerimizle güzel hizmetler yapıyoruz, yoğun bir hasta trafiğimiz de var. 7 personelimiz göreve başlamıştır. Kendilerine ve hastanemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

merzifon kara mustafa pasa devlet hastanesi
hemsire
psikolog
dis protez teknikeri
agiz ve dis sagligi teknikeri
rontgen teknikeri
uzman dr. selcuk sezikli
Yorum (1)
Dr.(G.Cerr)
Göreve yeni başlayan Personellerin Hastane Web sitesinde yayınlanması çok anlaşılır ve personelin motivasyonunu artırıcı bir durum.Ancak Ulusal Tıp Medyasında marka isim olan Medimagazin’de yayınlanmasının çok bir anlamı yok diye düşünüyorum.Oysa yayınlayabilecek çok sayıda Yeni, güzel ve farkındalık oluşturan ,büyük emek verilen Nice Sağlık Haberleri var!!
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir