Medimagazin logo

Ödül de verseydiniz! Samsun'da doktora uçan tekme atan şahıslar serbest kaldı!

Samsun'da Ramazan Bayramı’nın 1. günü özel bir hastanenin acil servisinde doktora uçan tekme atarak saldıran şahıslar serbest kaldı.
Kaynak: İHA
Ödül de verseydiniz! Samsun'da doktora uçan tekme atan şahıslar serbest kaldı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Samsun’un Atakum ilçesinde bir barda çıkan kavga sırasında olaya müdahale eden polis, biber gazı sıkarak tarafları ayırdı. Kavgaya karıştıkları ileri sürülen ve gazdan etkilenen şüpheliler gittikleri özel bir hastanenin acil servisinde olay çıkardı. G.S. adlı şahıs hastanede yanlarına gelen acil serviste görevli Afgan asıllı Dr. A.F.N.’nin şakağına tekme attı. Yaşanan olayda G.S. ve arkadaşı S.S.K, doktor ve güvenlik görevlisi T.Y.'ye saldırdı.

 

 


Samsun'da doktoru darp eden zanlılardan 3 zanlı tekrar gözaltına alındı 


Doktora ve güvenlik görevlisine saldırı anı ise hastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Gözaltına alınan olayın zanlıları, ifadelerinin ardından savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. Ancak olayın medyada yer alması ve büyük yankı uyandırması üzerine savcı, saldırganlar hakkında yeniden gözaltı kararı verdi. Olayla ilgili G.S. ve S.S.K. yeniden gözaltına alınarak 18 Haziran’da çıkarıldığı adliyede nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevine konuldu.

 

 


İsyan ettiren görüntü! Şehir teröristlerinden doktorun yüzüne tekme! 


Olayın ardından tutuklanan şahıslar tutukluluk hallerinin kaldırılmasına yönelik başvuruyu mahkemenin kabul etmesiyle birlikte serbest kaldı.

sağlıkta şiddet
atakum
Yorum (9)
dr.hasan
SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIKTA ŞİDDETİ TEŞVİK ETMEYİ BIRAKMALIDIR.HASTA MEMNUNİYETİ ADI ALTINDA KÜFÜRLER YİYORUZ.
32
Cevapla
İsim soyisim
Salın bakalım bu teröristleri aramıza; yarım bıraktıkları işi tamamlayıp günahsız insanların ocağını söndürsünler sonra belki hakettikleri cezayı verirsiniz iş işten geçtikten sonra :(
33
Cevapla
TÜRKAY ÖZCAN
Yazıklar olsun, daha ne diyelim eyyyy sağlık bakanı böylemi bizi savunuyorsunuz
31
Cevapla
dr nevin
yazıklar olsun...bakmayın artık sayın bakanım bir şeyler yapın.
16
Cevapla
mehmet akdoğan
Bu yaratıklar hasta falan değil, üstleri çıplak ve en baştan itibaren terör estiriyorlar. Bir de bu yetmezmiş gibi öldürmeye teşebbüs eylemi var. ne yazık ''Yüce Türk Adaleti''nin empati yoksunu hakim ve savcıları bunları serbest bırakıyor. Ülkemiz siyasetinin önemli partilerinden biri de af tasarısını durmadan gündeme getiriyor. Yok artık bu ülkede kanunlara uyan vatandaşların yaşaması imkansız hale geldi. Zaten kör topal işleyen adalet sistemimiz varken bir de cezaları iyice etkisiz hale getirirlerse sonumuz felaket olur.
26
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir