Medimagazin logo

Pskiyatri Zirvesi gündemine ‘son gelişmeleri alarak’ Antalya’da toplanıyor

Dördüncü Psikiyatri Zirvesi ve 11. Anksiyete Kongresi olarak 14-17 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya-Belek Maxx Royal Otel’de gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Nesrin Dilbaz, Prof. Dr. Oğuz Karamustafalıoğlu’ nun başkanlığını yaptığı ve Psikiyatri Bilimleri ve Araştırmaları Derneği ortaklığı ile düzenlenen kongrenin ana teması “Beyin ve Ötesi: Psikiyatri ve Nöropsikiyatride Son Gelişmeler ” olarak belirlendi
Pskiyatri Zirvesi gündemine ‘son gelişmeleri alarak’ Antalya’da toplanıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Güncel bilgilerin genç beyinlerle paylaşmayı hedefleyen kongre, nöropsikiyatrideki son gelişmeleri kapsayan 34 panel, 18 konferans ve 6 uydu sempozyumu içeriyor.

İtalya Beyin Araştırmaları Vakfı tarafından onursal vatandaşlık ve madalya ardından da İtalyan Tıp Derneği’ne onursal üyelik alan son olarak Vatikan Üniversitesi’nde konuşan ve "Temel Psikofarmakoloji" serisinin yazarı, Nörobilim Eğitim Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Stephen M. Stahl, psikofarmakoloji ve biyolojik psikiyatri alanındaki gelişmelerle ilgili 3 sunumu ile kongreye katılım sağlayacak.

Bu sene bir ilk olarak “Zirve Benimdir” adı ile ödüllü bir yarışma düzenlenecek olan kongre bilimsel programı ve tüm detaylar www.psikiyatrizirvesi.org adresinde yer alıyor.

psikiyatri zirvesi
anksiyete kongresi
nesrin dilbaz
oğuz karamustafalıoğlu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir