Medimagazin logo

Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi anestezi asistanları birinci oldu

Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi anestezi asistanları, Türkiye genelinde 15 hastanenin Anesteziyoloji ve Reanimasyon asistanları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında birinci oldu
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi anestezi asistanları birinci oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanları Derneği (ARUD) tarafından Ankara Üniversitesi'nde bu yıl dördüncüsü  gerçekleştirilen "Hastaneler Yarışıyor" etkinliğine katılan asistanlar hem kendi uzmanlıklarında hem de genel kültür alanındaki sorulara yanıt aradı. Yarışmaya, Türkiye'nin çeşitli illerindeki 15 hastanenin anesteziyoloji ve reanimasyon asistanları katıldı.

"Modern Sabahlar" radyo programının yapımcıları Ege Kayacan, Fahir Öğünç ve Oktay Demirci'nin sunuculuğunu üstlendiği yarışmada, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH), Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başkent Üniversitesi Hastanesi ile Ankara Üniversitesi Hastanesi finale kaldı.

Yarışmada Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi birinci oldu. Ödüllerini ARUD Genel Sekreteri Prof. Dr. Onur Özlü tarafından alan Dr. Cemal Koray Öztürk ve Dr. Tuğçe Ebiloğlu İzmir'de  3-6 Nisan’da düzenlenecek olan ARUD 2019 Balkan Ülkeleri Anestezi Günleri Kongresi’ne  katılma hakkı kazandı.

sakarya üniversitesi
ankara üniversitesi
hastaneler yarışıyor
Yorum (1)
cemal güneş
koray beyi tebrik ederiz
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir