Medimagazin logo

Santa Farma Pazarlama Direktörlüğü'ne Ecz. Helin Erdoğan atandı

Türkiye'nin en köklü, güçlü, yerli ve milli ilaç firmaları arasında yer alan Santa Farma'nın Pazarlama Direktörlüğü pozisyonuna Ecz. Helin Erdoğan atandı.
Santa Farma Pazarlama Direktörlüğü'ne Ecz. Helin Erdoğan atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2024 hedefleri doğrultusunda organizasyonunu yeni atamalarla güçlendirmeye devam eden Santa Farma'nın Pazarlama Direktörlüğü pozisyonuna Ecz. Helin Erdoğan atandı. Bu görevinden önce Erdoğan, 2015-2017 yılları arasında Abdi İbrahim İlaç'ta Endokrinoloji alanında sırasıyla Türkiye Satış ve Pazarlama İş Birimi Müdürü ve Türkiye Satış ve Pazarlama Yönetim Ekibi Üyesi ve Pazarlama Müdürü olarak çalıştı.
 
Helin Erdoğan kimdir?
1999 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlayan Helin Erdoğan, kariyerine 1998 yılında eczacı olarak başladı. 2000-2007 yılları arasında Novartis İlaç ve Bilim İlaç'ta Ürün Müdürü olarak çalışan Erdoğan, 2007-2009 yılları arasında ise Novo Nordisk İlaç'ta Ürün Müdürü olarak görev aldı. 2009-2013 yılları arasında ise Novo Nordisk İlaç'ta Yakın Doğu ve Güney Asya Bölgesi Pazarlama Müdürü ve Ticari Etkinlik (Satış Etkinliği & Pazarlama Mükemmelliği) Müdürü, Novo Nordisk İlaç Hindistan'da Pazarlama Müdürü ve Novo Nordisk İlaç İsrail'de Pazarlama Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Erdoğan, 2014-2015 yılları arasında ise Abdi İbrahim İlaç'ta Uluslararası Pazarlar Pazarlama Müdürü oldu.

ilaç
santa farma
helin erdoğan
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir