Medimagazin logo

Son dakika: Cumhurbaşkanı'ndan bayram tatili için açıklama...

Kurban Bayramı tatili için son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Şu anda tabii Hükümet bu 10 günü programına aldı çalışıyor. Hakikaten müsaitse turizm açısından olumlu olur. Turizm sektöründeki açığımızı suretle kapama fırsatı verir. Salı günü Bakanlar Kurulu var. Hayırlı bir adım olur diye umuyorum" dedi. Başbakan Binali Yıldırım da bugün Kurban Bayramı tatili hakkında açıklama yaptı. Yıldırım bayram tatili için kararın salı günkü Bakanlar Kurulu'nda verileceğini söyledi.
Son dakika: Cumhurbaşkanı'ndan bayram tatili için açıklama...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı kurban bayramı tatili ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Şu anda tabii Hükümet bu 10 günü programına aldı çalışıyor. Hakikaten müsaitse turizm açısından olumlu olur. Turizm sektöründeki açığımızı suretle kapama fırsatı verir. Salı günü bakanlar kurulumuz var. Cumhurbaşkanlığında yapacağız. Hayırlı bir adım olur diye umuyorum."

BAŞBAKAN: SALI BELLİ OLACAK

Başbakan Yıldırım, "Konuyu Salı günü Bakanlar Kurulu'nda değerlendireceğiz. Orada bir karar vereceğiz. Toplumun bir kesimi 'çalışmaya devam edeceğiz' diyor, bir kesim de 'tatile devam edelim' diyor. Artısı eksisini ele alacağız. Benim bu konuda şahsi fikrim olmaz" diye konuştu.
 

tatil
kurban bayramı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir