Medimagazin logo

Dış cephe temizlik sistemleri

Dış cephe temizlik sistemleri kategorisinde bulunan ürünler, binaların dış cephelerinde yer alan Alüminyum (alikoband), Granit, Siding ve diğer kompozit malzemelerin kolay bir şekilde temizlenmesini sağlamaya yöneliktir. Tabi dış cephe cam temizliği yapılmasına da olanak sağlamaktadırlar. Aser Makina, Ürünleri arasında binanızda kullanabileceğiniz en uygun cephe temizlik sistemini bulabileceksiniz.
Dış cephe temizlik sistemleri
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dış cephe temizlik sistemleri ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek şekillerde binanın teras ölçülerine uygun olarak üretilebilmektedir. Tek kişilik veya çift kişilik platform(iskele) takılabilecek şekilde ürettiğimiz dış cephe temizlik sistemlerini ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek olan cephe temizlik sistemini birlikte belirleyebilir ve gerekli değişiklikleri yapabiliriz. Avrupa normlarına, EN 1808 standartlara uygun üretimi ve montajı yapılan cephe temizlik sistemlerimiz ve diğer ürünlerimiz, ihtiyaçlarınızı karşılamaya uygun şekillerde değiştirilebilirler ya da tekrar tasarlanabilirler. Ankara’da bulunan merkez fabrikamız, yurt içinde ve yurt dışında hizmet veren çözüm ortaklarımız, size bu ve buna benzeyen konularda yardımcı olabilmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Aser Makine olarak yurt içinde ve yurt dışında tamamladığımız ve şu anda sürmekte olan sayısız projemiz, geçmişte tamamladığımız projeler sonucunda yurt içinden ve yurt dışından elde ettiğimiz onlarca referansımız, bizimle çalışmaya karar vermeniz için yeterli olacaktır. Bina bakım makineleri, elektrikli asma iskele, özel üretim, satış, montaj ve servis hizmetlerinin tamamını en üst seviyede sunan Aser Makina, çözüm ortağı olarak kabul ederek hizmetlerinden faydalanabileceğiniz şirketlerden bir tanesidir. Dış cephe temizlik sistemleri ya da sunduğumuz diğer hizmetler hakkında bilgi almak ve bizimle çalışmak isterseniz, verdiğimiz iletişim adreslerini/yollarını kullanarak firmamıza ulaşmanız yeterli olacaktır. İhtiyaçlarınızı karşılayarak sizi memnun edecek olan en uygun çözümleri size sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

Elektrikli asma iskele

Asma iskele ya da elektrikli asma iskele, yük kaldırma özelliği de taşıyan dış cephe erişim sistemleri olarak tarif edilebilirler. Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri sektörünün lider firmaları arasında bulunan Aser Makina, en yüksek standartlara uygun olarak ürettiği elektrikli asma iskeleleri de ürün yelpazesi içinde bulundurmaktadır.

Avrupa EN 1808 standartlarına uygun olan ve CE uygunluk belgesine sahip olan tüm ürünlerimizden birisi olan elektrikli asma iskelelerin özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Bina dış cephesinde giydirme, boya, sıva, tamirat vb. işler için çok amaçlı olarak kullanılabilirler.
  • Pratik kurulumu ve kolay yer değiştirme özellikleri sayesinde zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlamaktadırlar.
  • Elektrikli asma iskeleler, bölünebilir platformlar olup bu mesafe bina cephesine göre 1 – 10 metre arası olarak ayarlanabilir.
  • Elektrikli asma iskelelerin kaldırma hızı dakikada 7 metredir.
  • Halat üzerinde yürüyen sistem olan elektrikli asma iskele ürünlerimiz, bu özellikleri sayesinde sonsuz çalışma mesafesi sağlamaktadırlar.
  • Firmamız, isteğinize bağlı olarak binanıza ve çalışma planlarınıza uygun özel çalışma platformları üretmektedir.
  • Platformlar motor freni ve blok stop fren sistemi ile korunmaktadır.
  • Çalışan ve platform emniyeti için ikinci halat sistemi vardır.
  • Meydana gelebilecek olan bir elektrik kesilmesinde manüel olarak aşağı inebilmektedirler.
  • Aser Makina tarafından imal edilen ve hizmetinize sunulan bütün ürünlerimiz gibi elektrikli asma iskeleler de 2 yıl garantilidir.

Araç gereçlerinizi ve çalışan görevlileri dikey olarak taşımanızı sağlayan, fabrikalarda, ev apartmanlarında ya da diğer yüksek katlı binalarda dış cephe çalışmalarının kolay şekilde yapılmasını sağlayan Aser makina, elektrikli asma iskeleleri piyasadaki örnekler arasında yer alan en kaliteli asma iskeleler olarak gösterilebilirler.  Aser Makina ülkemizde ve çok sayıda dünya ülkesinde yaptığı çalışmaların sonucunda elde ettiği tecrübeler ve yaptığı yatırımlar sayesinde üretilen ürünlerimiz arasında yer almaktadır.

Aser Makina olarak genç, uzman ve dinamik kadromuzun yanı sıra, geniş kapasiteli makine parkurumuzun ve yaptığımız diğer yatırımların sağladığı olanaklardan faydalanmayı; Bu olanaklar sayesinde sürekli kendimizi ve ürünlerimizi geliştirmeyi sürdürüyoruz. Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri alanlarında ihtiyaçlarınız ortaya çıktığında Aser Makina ile bağlantıya geçmeyi tercih etmelisiniz.

dış
cephe
temizlik
sistemleri
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir