Medimagazin logo

En Popüler Yurtdışı Dil Okulları

Yurtdışı eğitim planlarken herkesin en önem verdiği şey elbette hangi okulda eğitim alınacağı. Yurtdışı dil okulları sayıca o kadar fazla ki araştırma yaparken insanın kafası karışmıyor değil.
En Popüler Yurtdışı Dil Okulları
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yurtdışı eğitim planlarken herkesin en önem verdiği şey elbette hangi okulda eğitim alınacağı. Yurtdışı dil okulları sayıca o kadar fazla ki araştırma yaparken insanın kafası karışmıyor değil. Biz de yurtdışı eğitim planlayan herkese yardımcı olması adına en popüler yurtdışı dil okullarını sizler için listeledik. Gelin hep birlikte bu okullara göz atalım.

1-ELC - English Language Centre

1978 yılında kurulan ELC, Amerika’da Los Angeles, Boston ve Santa Barbara şehirlerinde ilk faaliyetlerini göstermiştir. Bir süre sonra İngiltere’de de şubelerini açarak öğrencilere dil eğitimi vermeye başlamıştır. En iyi yurtdışı dil okulları arasında gösterilmektedir. Genel İngilizce, iş İngilizcesi, yetişkin programları, sınava hazırlık kursları, özel dersler ile ilgili eğitimler verilmektedir.

2-EC English

1905 yılında Malta’da kurulan EC English dünyanın pek çok ülkesinde yurtdışı dil eğitimi vermektedir. İngiltere, Kanada, Amerika ve Güney Afrika’da da faaliyet göstermektedir. Tüm EC English okulları en iyi dil eğitimini vermek için son teknolojileri kullanarak, eğitimli ve donanımlı öğretmenleriyle pek çok öğrencinin gözdesi olmayı başarmıştır. Genel İngilizce, akademik dönem yıl sonu kursları, iş İngilizcesi, orta ve ileri düzey IELTS, TOEFL ile ilgili eğitimler verilmektedir.

3-Kaplan International Colleges

1930 yılında faaliyete başlayan Kaplan International Colleges kaliteli İngilizce dil eğitimi vermektedir. Yurtdışı dil okulları arasında pek çok ülkede şubesi olan okullar arasındadır. Birleşik Krallık, Kanada, Amerika, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda olmak üzere toplam 47 şubesi vardır. Yoğun İngilizce, genel İngilizce, yaz okulu, IELTS hazırlık kursu ile ilgili eğitimler verilmektedir.

4-BELS Business Language School

BELS Business Language School IALC üyesidir. Malta’nın Gozo kentinde 1997 yılında bir aile tarafından kurulmuştur. Günümüzde 3 okulla faaliyetlerini sürdürmektedir. Malta’da dil eğitimi almak isteyen öğrenciler tercihlerini BELS Business Language School’dan yana kullanıyor. Genel İngilizce, yoğun İngilizce, özel İngilizce dersi ile ilgili eğitimler verilmektedir.

5-International House

International House, 1950 yılında şu an ana merkez olan Londra’da faaliyetlerine başlamıştır. Yurtdışı dil okulları arasında en fazla eğitim merkezi olan okuldur. 120 eğitim merkezi bulunan International House 42 değişik ülkede öğrencilere eğitim vermektedir. Tüm şubeler düzenli olarak denetlenmektedir. Eğitimli ve donanımlı öğretmenler tüm öğrencilerle yakından ilgilenerek kusursuz bir eğitim vermeyi amaçlamaktadır. Genel İngilizce, profesyonel İngilizce ve IELTS hazırlık ile ilgili eğitimler verilmektedir.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz 5 yurtdışı dil okulları sizlere umarız faydalı olmuştur. Yurtdışı eğitim planlamanızı yaparken yurtdışı eğitim danışmanlıklarından destek alabilirsiniz.

yurtdisi dil okullari
english language centre
en populer yurtdisi dil okullari
ec english
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir