Medimagazin logo

Evony Maske Virüslere Karşı Etkili Koruma Sağlar mı?

Virüslerden korunmak için tercih edilen yöntemlerin başında gelen maskelerin, tam bir koruma sağlayabilmesi için gerekli standartlara sahip olması gerekir. Bu standartları size sunan Evony maske ile günün her anında bulaşıcı hastalıklara karşı etkin bir koruma sağlayabilirsiniz
Evony Maske Virüslere Karşı Etkili Koruma Sağlar mı?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Üç katlı ve telli bir yapıda olması sayesinde, ağız ve burun kısmını tam olarak kapatarak havada asılı kalan damlacıklara karşı koruma sağlar. Burun teli hareket halindeyken, yüzünüzün açılmasını önler. Kulak bantları ise ağrıya yol açmadan rahat kullanım olanağı sunar.

Meltblown sistemi, maskenin içerisinde bulunan özel bir filtredir. Bu sistem, soluma yoluyla bulaşan hastalıkların önlenmesinde etkilidir. Spunbond katmanı ise ürüne ekstra bir filtreleme özelliği katar.

Ürün, Meltblown, Spunbond katmanlarına sahip olması ile bakterilere karşı çifte koruma özelliğine sahiptir. Çok sayıda kişinin çalıştığı yerlerde virüslere karşı etkin bir koruma sağlamak için bu maske, sizin için ideal bir seçimdir. Kalabalık ortamlarda tam bir hijyen için dezenfektan da kullanılması gerekir.

Evony Maske Kullanımı Güvenilir midir?

Evony maske kullanımının sizi gerçekten koruduğundan emin olmak ve kendinizi güvende hissetmek için belirli kurallara dikkat etmeniz gerekir. Maskenizi 6 saatte bir değiştirmeniz kalıcı hijyen için önemlidir. Bunun yanı sıra maskenin ıslanması halinde de değiştirilmesi gerekir.

Maske kullanımı esnasında, ağız kısmına el ile teması en aza indirmeniz gerekir. Ürünü takmadan önce ellerinizi yıkayınız ve böylece gün boyu elinizde oluşan bakterilerin vücudunuza girmesine engel olabilirsiniz. Ayrıca, maskenizi takarken ve çıkarırken bantlarından tutmanız da bakterilere karşı daha korunaklı olmanızı sağlar. Herhangi bir deformasyon olması halinde maskeyi hemen değiştirmeniz gerekir.

Maskeler, kişiye özel ürünler olduğu için başkasına ait maskelerin kullanılmaması gerekir. Kullanım sonrası maskelerin çöpe atılmasına da dikkat etmek gerekir. Bu kurallara uyduğunuz sürece, Evony maske sizi bakteri ve mikroplara karşı %99 oranında korur.

Evony maske, sizi virüslerden korurken; cilt sağlığınıza da zarar gelmesini engeller. Cilt yüzeyinde alerjik bir reaksiyona yol açmaz. Lateks içermeyen yapısı sayesinde, alerjisi olan bireyler de rahatlıkla kullanabilir. Solunum yoluyla size zarar verebilecek paraben gibi maddeler, Evon maskelerin içerisinde bulunmaz. Naylon ve klor içermeyen yapısı ile herhangi bir koku oluşumuna da sebep olmaz.

Evony Marka Maskeler Sağlık Standartlarına Uygun mudur?

Evony marka maskeler, sağlığınızın korunmasını sağlamak için ulusal ve uluslararası standartlara uygun şekilde üretilmiştir. Evony maskeler; CE, ISO13485, TSE, EN14683 Tip2 ve Tip2R belgelerine sahiptir:

●     CE belgesi, maskelerin Avrupa Birliği’nin belirlediği standartlara uygun olduğunu gösterir.

●     ISO 13485, uluslararası medikal cihaz üretim standartlarına ilişkindir.

●     TSE; Türk Standartları Enstitüsü tarafından belirlenen standartları ifade eder.

●     EN 14683 standardı; maskelerin taşıması gereken özellikleri ve üretim aşamasında yapılması gereken testleri belirler.

●     Tip 2 belgeleme sisteminde;  maskelerin en az %98 oranında bakteriyel filtreleme, partikül filtreleme, en fazla 5.0 diferansiyel basınç, 120 sentetik kana sıvı basıncı ve en fazla 30 Cfu/g mikrobiyal temizlik özelliğine sahip olması gerekir.

Evony maskeler, son derece hijyenik koşullar altında üretildikten sonra el değmeden paketlenir.

En Uygun Fiyatlı Evony Maske Nereden Satın Alınır?

Evony maskeleri satın almak için tercih edebileceğiniz adreslerden biri Avansas’tır. Çoklu paketlerde satılan maskelerden, ihtiyacınıza uygun sayıda satın alabilirsiniz. Avansas, TOBB Güven Damgası sahibi e-ticaret siteleri arasında yer alır. Uygun fiyatları ile de avantajlar sunan bu e-ticaret sitesinden, Evony maskeleri toptan şekilde satın alabilirsiniz.

evony maske
uc katli
telli
saglik standartlari
Yorum (5)
Ahmet Demircan
meltblown u bile olmayan sırf kulak arkası rahat diye bu maskeyi tercih etmeyin . Pandeminin başında bu isimde bir maske yoktu. Ne olduysa bir anda tüm kamu sağlık kurumlarında bunu görür olduk. Tabii ki şaşırmadık neden böyle olduğuna. Maskenizi kesip bakın. Meltblown yoksa ki bu marka arka dokusunu ikiye kıvırmış ve ön tabaka ekleyerek maske yapmışlar almayın
12
Cevapla
Dr
Ben kesip bakmıştım meltblown tabaka yoktu, sonra hiç almadım, yeni uretilenlere eklediler mi bilmiyorum
3
Cevapla
Serdar
Yaklaşık 6 senden beri bu firmanın bünyesinde çalışıyorum ilk önce meltblown nedir onu bilmek gerekir bu ürünlerin 3 katındada meltblown bulunmaktadır nerden biliyorsun diye soracak olursanız bizzat üretiminde bulunuyorum
11
Cevapla
dr alper
izlenemekle öğrenilseydi köpekler kasap olurdu diye bir atasözümüz var. orada çalışmakla ürünün içeriğini öğrendiğini iddia etmekte işte aynen bunun gibi. konuya gelirsek 2 tane doktorun lafının üzerine laf söylemeye kalkma zevzekliğini yapanları dinlemeyin efendim.
5
Cevapla
Ahmet YILMAZ
Ben de Evony maskeyi kestim orta katman meltblown değil. Orta katman iç ve dış katmanlardan farklı olmalı. Meltblown naylon kağıt karışımı gibi bir malzeme. Elinizle dokunduğunuzda diğer iki katmandan farklı olduğunu anlarsınız. Evony'de üç katta aynı malzemeden yapılmış. Sanki iyi bir şeymiş gibi de her yerde satılıyor. Kutusunun üzerinde meltblownla ilgili hiç bir şey yazmıyor. %99 bakteriye karşı etkiliymiş bizim derdimiz bakterimi..
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir