Medimagazin logo

İşitme cihazınızın rengini siz belirleyin

İşitme cihazları, gelişen teknoloji ve kullanıcı beklentileriyle artık çok farklı model ve renklerde üretilebilmektedir.
İşitme cihazınızın rengini siz belirleyin
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İşitme kaybına çözüm olarak üretilen bu cihazları seçerken aynı zamanda estetik beklentiler, kişinin iş ve yaşam şekline uygun pek çok alternatif seçenekler sunulmaktadır

“Yüksek teknolojiyi içinde barındıran aynı zamanda estetik beklentileri de karşılayabilecek işitme cihazları için Helix İşitme Merkezleri’nden detaylı bilgi alabilirsiniz.”

İşitme cihazı modelleri
İşitme cihazı seçerken en çok merak edilen konulardan birisi işitme de cihazının kulaktaki duruşudur. Bu noktada, işitme kaybı yaşayan kişi için farklı alternatifler bulunmaktadır. Genel olarak işitme cihazı modelleri;

-Kulak Arkası İşitme Cihazları
-Kulak İçi İşitme Cihazları
-OpenFit İşitme Cihazları
-RIC İşitme Cihazları
“Uzmana danışın”
Kişi, uzman eşliğinde kendisine en uygun modeli belirleyebilmektedir. Belli durumlarda, bazı modeller her kullanıcıya uymayabilir. Örneğin çok dar bir kulak kanalına sahip kişinin kulak içi işitme cihazı kullanması mümkün olmayabilir. Bu gibi durumlarda alternatif çözümler değerlendirilir. En ideal işitme cihazının belirlenebilmesi için bir işitme merkezinin ziyaret edilmesi gerekir.

Helix İşitme Merkezlerinde işitmeye dair tüm testlerinizi yaptırabilir ve aklınıza takılan tüm sorular için uzmanlarımızdan birebir destek alabilirsiniz.

işitme cihazı
helix
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir